Ono o čemu se u Holivudu šuška već godinama, upravo se obestinjuje! Jedan od najpoznatijih svetskih glumaca, Leonardo Dikaprio raskinuo je petogodišnju vezu sa manekenkom Kamilom Morone. Par je navodno stavio tačku na romansu još početkom leta, međutim strani mediji su tek nedavno saznali o ljubavnim dešavanjima iz života slavnog glumca.

Dikaprio ostavlja devojke od 25 godina.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Ipak, ovo ne bi bilo ništa čudno da se u medijima nisu pojavili navodi da oskarovac poslednjih decenija nije imao devojku stariju od 25 godina.

"Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi", ovim rečima je izvor blizak Leonardu Dikaprio opisao njegove odnose sa devojkama za list "Page Six".

Dikaprio raskinuo sa devojkom čim je napunila 25.
Profimedia 

Leonardo Dikaprio posle raskida sa devojkom Kamilom Morone, koja je samo što je napunila 25 godina, dobio je ozloglašeni status holivudskog predatora koji juri devojke u ranim dvadesetim. Tako je Žizel Bunšen ostavio sa 23, Bar Rafaeli sa 25, Blejk Lajvli sa 23, Erin Hartherton sa 22, Toni Garn sa 21, Ninu Adgal sa 25 i na kraju, Kamilu Morone, takođe sa 25.

Ipak, izgleda da nakon raskida sa Kamilom Morone nije dugo patio, pa je tako prema pisanju Daily Maila, pao na čari 22-godišnjeukrajinske lepotice Marije Beregove.

Marija Beregova je nova Dikapriova devojka.
Instagram 

Iako su bivše Leonarda Dikaprija poznate javnosti, osim imena i prezimena nikada nisu pričale za medije. Jednim delom jer oskarovac retko kad daje intervjue, osim u slučaju kada promoviše novi film i tada njegov PR uglavnom daje instrukcije novinarima koja pitanja smeju da mu se postave, a koja ne. S obzirom na to da do sada nijedan novinar nije uspeo da naljuti Dikaprija jasno je da nikada nije postavio "čuveno pitanje" - o ljubavnom životu.

Dikaprio raskida sa devojkama kada napuse 25 godina.
Shutterstock 

Teorija o odnosu Leonarda i mladih devojaka sa kojima je bio u vezama, sve dok nisu napunile 25, izazvao je jedan od najpopularnijih tvitova u poslednja tri dana. Naime, korisnica se zapitala - kako izgleda proces raskida u slučaju Dikaprija.

"Da li počne sa svađama nekoliko meseci pre nego što napune 25 godina? Da li se te devojke probude na 25. rođendan i sačeka ih poruka - izvini, ja ovo ne mogu. Ljudi, šta se događa", stoji u tvitu.

U odgovoru na inicijalni tvit pojavljuje se sumnja da Dikpario potpisuje ugovore sa devojkama koje ne smeju ništa da izjavljuju za medije tokom i posle veze, niti da bilo šta dele na društvenim mrežama.

"Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj "prestara si posle 25 godina" ne ponavlja već dve decenije. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek"piše u odgovoru.

Ovaj podatak je postao čak i redovna šala u Holivudu - pomenula ga je i Ejmi Šumer prilikom dodele ovogodišnjih Oskara.

Da li se Leo zaita zaljubio ili je ovo samo devojka kojom želi da preboli svoju "prestaru" 25-godišnju bivšu devojku, ostaje da vidimo, a do tada bacite pogled na još neke fotografije njegove nove devojke u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Maria Beregova je navodno nova devojka Leonarda Dikaprija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!