Manekenka Vitorija Ćereti je poslednjih par dana veoma aktivna na Instagramu, gde redovno deli trenutke sa odmora. Slavna lepotica se u jednom trenutku slikala i veoma izazovno, a mnogi se pitaju ko je osoba iza objektiva, odnosno, da li je na egzoričnoj lokaciji sa svojim, kako se šuška, verenikom Leonardom Dikapriom

Doduše, glumac je samo dan ranije uslikan na sedištu automobila u kojem je bio sa dve nepoznate žene dok se skrivao od paparaca, zbog čega se smatra da su mali izgledi da je na odmoru sa svojom devojkom. 

Inače, mnogi misle da je Vitorija jedina koja je uspela da prekine "kletvu 25 godina", s obzirom da ju je zakleti neženja i protivnik braka navodno verio krajem marta, ili se barem tako zaključilo zbog prstena na "onom" prstu. 

Vitorija ĆEreti sa vereničkim prstenom.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, i dalje su glasni drugi koji smatraju da će Vitorija sa Leom ostati još samo 45 dana, do svog 26. rođendana, kada će i zvanično postati bivša, kao i svaka pre nje. 

Poznato je da je Dikapriju gornja granica 25 godina, te da je sa svakom devojkom raskinuo čim bi prešla te godine, ma koliko da im je veza pre toga bila stabilna.

Vitorija Ćereti na odmoru
instagram/vittoria 

Sada se šuška da će i Vitorija doživeti istu sudbinu, ma koliko da je "kliknula" sa glumcem. Ona je već upoznala i njegovog oca i maćehu, a izvor blizak paru tvrdi da je Dikaprio zaljubljen do ušiju u 23 godine mlađu.

"Leo je lud za Vitorijom i smatra da je svaki njen aspekt intrigantan. Sviđa mu se kuda ovo ide i on se sada samo sa njom viđa. Ona je veoma inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži od partnerke", rekao je insajder.

"Imaju toliko tema za razgovor. Bila je zaštitnik životne sredine i pre nego što je upoznala Lea, tako da nije kao da ga je upoznala i onda joj je odjednom stalo do planete".

"Vitorija je uspešna i više nego finansijski nezavisna. Ona je zapanjujuća i on je smatra neverovatnom. Ali za sada, oni nameravaju da svoje romansu zadrže privatnom."

instagram/vittoria Pogledajte kako izgleda nova izabranica Leonarda Dikaprija.

Pročitajte još: NIJEDNU NE ŽENI JER NIJE KAO JELENA: Sa novom devojkom biće još samo 360 dana, a skandal kada mu je EX isekla lice krije

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

BIVŠI SARADNIK VIL SMITA TVRDI DA JE GLUMAC BIO U GEJ VEZI SA KOLEGOM! MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!