Leonardo Dikaprio možda jeste jedan od najvećih glumaca današnjice, ali džaba i neosporivi talentat i uloge u kultnim filmovima, kada ga bije glas da je se*sualni predator

Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir da nijedna njegova devojka nije bila starija od 25, kao i da je svaka postala bivša onog trenutka kada prekorači ove godine. Da ne govorimo o zastrašujućim konekcijama sa osuđenim pedofilima i zlostavljačima, kao i o njegovoj "čuvenoj" trupi "pussy posse". "Posse" je potera, "pussy" u ovom slučaju ne znači mala mačkica, nego termin ima ono drugo, vulgarnije značenje.

Još od 1998. godine, nakon svetskog uspeha nakon Titanika, u lov na voljne i manje voljne devojke sa Dikapriom su išli i Tobi Megvajer, iluzionista Dejvid Blejn, Lukas Haa i još nekoliko momaka koji su uživali u Di Kaprovoj moći i sjaju slave koja se i na njih odražavala pa su mogli da ulaze u klubove u koje su hteli, sedeli za najboljim stolovima, posluživani najvećom brzinom, a žene u koje bi uprli prstom bile bi njihove

Dikaprio je uvek okružen svojom ekipom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O ovom periodu snimili su i film koji je isprva trebalo da bude "zafrkancija", samo što to nije bio. Razgovaralo se o alkoholu, drogi i se*su, a sve je bilo začinjeno vrlo vulgarnim šalama i pošalicama, međutim, kada je film neko objavio, Dikaprio i Megvajer učinili su sve da se ovo ostvarenje izbriše, kako se ne bi čule odvratne rečenice koje izgovaraju ženama. Nakon toga, birali su samo"poslušne" devojke, koje su morale da ćute pre, tokom, i nakon veze sa glumcem.

Leonardo Dikaprio tera devojke koje su sa njim da ćute o njihovom odnosu.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Situacija se nije promenila ni dan-danas, te tako nećete moći da privolite nijednu Leovu bivšu da išta kaže o odnosu sa glumcem, nevezano da li su bili u vezi ili kombinaciji. No, sada je jedna od onih koja je imala konkciju sa Dikapriom ipak odlučila da progovori. 

Reč je o bivšoj Plejboj zečici Hike Konings (22) koja je podelila svoje iskustvo sa glumcem, počev od toga kako su se upoznali, do toga zašto je odbila da spava sa njim.

"Bilo je to u tajnom klubu u LA-u, u koji se ulazi samo po pozivu. Videla sam ga kako sedi tamo u svojoj crnoj kapuljačama i crnoj kapi i uspostavili smo kontakt očima", započela je i objasnila da ju je Leov menadžer doveo do glumčevog stola, rekavši: "Leo želi da razgovara sa tobom."

Hike je prišla stolu, i nešto kasnije su se i poljubili, a sam poljubac manekenka i zečica opisala je kao "prosečan": "Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala".

Zatim je pozvana da ode u glumčevu kuću, što je odbila. "Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je: 'Slatko, poštujem to.'"

Hike je potom dodala: "Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući."

Bizarna stvar koju Dikaprio radi devojkama

Kao da podvođenje njegovog menadžera nije dovoljno loše, Hike je potom otkrila i koju jezivu stvar glumac radi devojkama koje odvede kući. 

Ona je otkrila da ima nekoliko prijateljica koje su u prošlosti provele noć sa glumcem i koje su tvrdile da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

"Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom sek*a jer nije želeo da je čuje. A druga je potvrdila da joj je čak stavio jastuk na glavu da je ne gleda", rekla je Hike za Daily Mail. Plavokosa lepotica je tada rekla: "Ne, Leo je previše čudan i prestar."

Pročitajte još: PROCURILO ŠTA DIKAPRIO RADI DEVOJKAMA PRE 25. I TAKO RASKIDA: Zato i "tipuje" klinke, a bivšu upoznao kad je imala 10

Naravno, predstavnici medija odmah su kontaktirali glumca, a njegovi predstavnici reagovali su kako se i očekivalo - izjavom da "Dikaprio nikada nije sreo ovu mladu damu"

Kako je poznato da glumac ima svoje načine da ućutka sve one devojke koje se usude da progovore o njemu (uglavnom tužbama), ostaje da vidimo da li će zbog svog izlaganja Hike biti ta koja će izvući deblji kraj ili će konačno neka kazna stići i glumca koji se do sada godinama izvlačio bez posledica.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

poklon za raskid TikTok/self_daily_love

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!