Nije tajna da jedan od najpoznatijih neženja Holivuda Leonardo Dikaprio ostavi svaku devojku čim napuni 25. Za sve ove godine samo mu se jednom desilo da je izlazio sa starijom (navodno) i to relativno skoro. U pitanju je bila Điđi Hadid koja je u tom trenutku imala 27 godina. 

Međutim, čini se da se romansa ipak nije održala jer ja malo potom uslikan i sa nekim drugim mladim lepoticama, kao i sa bivšom devojkom Madalinom Geneom. 

Poslednja sa kojom je povezivan je ukrajinska manekenka Marija Beregova koja ima 22 i očekivano, ukoliko im veza i opstane, već svi očekuju da se završi najkasnije kada napuni 25. 

Zato i ne čudi što se mnogi pitaju šta je tačno razlog ovome. Izvor blizak glumcu je za Page Six objasnio kako stvari funkcionišu. 

"Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi",opisao je njegove odnose sa partnerkama Leo. 

I ko zna koliko bi dugo Dikaprio nastavio sa ovakvim ponašanjem da krajem prošle godine nije raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Kamilom Morone. Zbog svega što je pratilo tu vezu dobio je statu predatora. Podsetimo, Kamila je imala samo 10 godina kada je upoznala glumca zahvaljujući njegovom prijatelju Al Pažinu koji se u to vreme zabavaljao sa njenom mamom. U vezu su ušli malo kasnije, kada je Kamila napunila 18, gotovo kao da je Dikaprio tipovao "klinke" kojima može da radi šta hoće.

Leonardo je ostavio Kamilu malo pre njenog rođendana.
Profimedia 

Nažalost, nijedna od njegovih partnerki nikada nije u javnost izašla ni sa jednom informacijom o njihovom odnosu, zbog čega se Holivudom proneo glas da sve devojke moraju da potpišu određeni ugovor. Čak i na javnim događajima, one nikada nisu smele išta da komentarišu, a njegov PR jasan je u tome koja pitanja novinari smeju da postavljaju. 

Teorije o vezama Leonarda Dikaprija i njegovom "pravilu" da sa devojkama raskida najkasnije kada napune 25 zapravo je izazvao jedan prošlogodišnji tvit. Jedna korisnica je postavila interesantno pitanje - kako uopšte izgleda proces raskidanja.  

"Da li počne sa svađama nekoliko meseci pre nego što napune 25 godina? Da li se te devojke probude na 25. rođendan i sačeka ih poruka - izvini, ja ovo ne mogu. Ljudi je l šta se događa", stoji u tvitu.

Odgovori su se nizali, a mnogo je onih koji i dan-danas ostavljaju komentare na pomenutu temu. Pored ugovora koji se spominje svako malo, i koji je, prema mišljenjima mnogih "klasičan PR za medije", šuška se i o navodnim pravilima koja moraju da poštuju, poput toga da nemaju decu, što je mnogima okej na početku, ali ne i kasnije kada krene da im kuca biološki sat i prirodno se javi potreba za decom.

"Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj "prestara si posle 25 godina" ne ponavlja već dve decenije. Ovo je postalo već jezivo i bizarno. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek", piše u jednom od odgovora.

"Pričamo iskreno, mislim da su žene inicijatori raskida 90% vremena. Bar je bila Žizel. Ona je sama rekla da joj je trebala promena i da uradi više toga sa svojim životom, ali je on želeo da je sve po starom. Razmislite samo da su se sve njegove bivše nakon raskida udale i dobile decu", sledi sledeći odogovor, a teorije su se samo ređale.

Šta je prava istina, ne zna se, ali da je cela ta stvar više nego čudna i zabrinjavajuća - jeste. Šta vi kažete? Da li ove devojke potpisuju neku vrstu ugovora i kako uopšte i dolazi do raskida? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!