Na sinoćnoj dodeli Emi nagrada jedna od najzapaženijih je bila niko drugi do lepa Kamila Morone, poznatija kao bivša devojka Leonarda Dikaprija

Slavna lepotica koje ređa sve više uspeha u glumačkom svetu pojavila se na crvenom tepihu u božanstvenoj Atelier Versace haljini u kojoj je izgledala poput boginje. 

Strukiran model u crvenoj boji naglasio je njen tanani struk, a zbog dugog šlepa cela kreacija izgledala je kraljevski. Zbog iste je slavna lepotica i završila na listi najbolje obučenih žena, a modni kritičari su joj poručili da samo tako nastavi. 

Kamila Morone na dodeli Emi nagrada.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Morone je sve vreme bila u društvu velikih faca, a mlada glumica u usponu sve više je angažovana na velikim projektima, zbog čega joj prognoziraju uspešnu karijeru

Iako je u prošlosti dobar period bila poznata kao Leova devojka, čini se da se neslavne titule polako oslobađa kako njena slava raste.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja 2017. godine, kada je Kamila tek napunila 19, a zanimljivo je da ga je upoznala kada je imala samo 10 godina jer ih je tada "spojio" Leonardov prijatelj Al Paćino koji se zabavljao sa majkom Moroneove.

Par se za sve te godine veze retko pojavljivao u javnosti, te se gotovo na prste obe ruke mogu nabrojati zajedničke paparaco fotografije. 

I pored toga, pojedinci su bili ubeđeni da je upravo lepa Kamila uspela da smiri slavnog zavodnika. A onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vest da je par raskinuo, pogađate, malo nakon njenog 25. rođendana, iako su samo par nedelja pre toga uslikani dok razmenjuju nežnosti na plaži.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone dok su bili zajedno.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ono što je najjezivije u celoj priči, je to što su još 2019. kružile priče da će Leo ostaviti Kamilu tačno 2022. godine, kada napuni 25 godina, što se i dogodilo, s obzirom da je u te godine ušla u junu. I kada pogledate sa kojim devojkama se sve zabavljao, jasno je da nijedna nije bila starija od 25, jer su, po njegovom mišljenju one tada već "matore".

Šuškalo se i da je kamen spoticanja bilo to što Kamila želi da se ostvari u ulozi majke, za šta se Leonardo veoma protivi.

"Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…", rekao je jednom prilikom Dikaprio.

Šuškalo se da je Kamila želela da postane majka.
Profimedia 

Kada je reč o samom raskidu, insajderi bliski nekadašnjem paru rekli su na miran način okončali svoju vezu.

"Među njima nema loših emocija. To je jednostavno došlo do svog prirodnog kraja", rekli su dobro upućeni izvori.

Pročitajte još: KADA SE PRE 30 GODINA ZABAVLJAO S NJENOM SESTROM ONA SE NIJE NI RODILA: Dikaprio opet u fazi "ne iznad 25 godina"

Nakon raskida, Morone su u nekoliko navrata paparaci uslikali vidno neraspoloženu, menjala je i imidž u nekoliko navrata, da bi potom ponovo postala "ona stara" sredinom prošle godine, kada se fokusirala na posao i karijeru.

Mnogi su komentarisali da bi sada "Leo platio da je vrati", ali naravno, to su samo spekulacije. Ipak, lepo je videti da je lepa manekenka i glumica krenula da gradi drugačiji put umesto da je jedino poznata kao nečija devojka.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KURIR NA SARAJEVO FILM FESTIVALU: "Nečista krv" oduševila prisutne, večeras dodela nagrada, sutra premijera filma "Toma"! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!