Tri decenije nakon što je Leonardo Dikaprio bio u vezi sa starijom sestrom Kejt, proveo je noć u društvu 25-godišnje Loti Mos u jednom noćnom klubu u Londonu. Očevici su primetili kako su zajedno uživali tokom zabave.

„Imate Leonarda Dikaprija i Loti Mos u istoj sobi, normalno da su privlačili jedno drugo“,rekao je jedan izvor za Daily Mail.

„Pričali su i smejali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vreme za polazak. Napustili su klub zajedno u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje vole dobar provod“, dodao je izvor.

Izvor blizak Leonardu Dikapriju rekao je da misli da je glumčeva njegova nova devojka Điđi Hadid.
Shutterstock 

„Leo i Loti su se odlično zabavljali i činilo se da su jako bliski. Stigli su odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta bili su za stolom s drugim prijateljima. Njihova bliskost je privlačila poglede, a ljudi u klubu su spominjali Kejt Mos kao i činjenicu da je Loti u pravim godinama za Lea“,rekao je drugi izvor za The Sun.

loti mos
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ranije te večeri Dikaprio (49) je bio na londonskoj projekciji svog najnovijeg filmskog hita „Killers Of The Flower Moon“.

Pročitaj još: NIJEDNU NE ŽENI JER NIJE KAO JELENA: Sa novom devojkom biće još samo 360 dana, a skandal kada mu je EX isekla lice krije

Nakon posete noćnom klubu, Leonardo je krenuo ka popularnom restoranu i baru Chiltern Firehouse, koji je omiljen među poznatim ličnostima. Stigao je u bar pre Loti, gde su se zabavljali. Loti Mos još nije bila ni rođena kada je Leonardo imao kratku romansu sa njenom sestrom Kejt u decembru 1993. godine, neposredno pre nego što je ona započela vezu sa Džonijem Depom.

Dikaprio ljubi lepoticu s čijom sestrom je bio pre 30 godina
Shutterstock 

Iako su se Leo i Kejt upoznali tokom svojih tinejdžerskih godina i provodili su puno vremena zajedno, njihova romansa na kraju je bila kratkog daha.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? ŽENA OD SULTANA I VUK MOB OTKRILI DA SU U VEZI MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić


Izvor: Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!