Slavni neženja Leonardo Dikaprio uslikan je sa devojkom Vitorijom Ćereti tokom odlaska na ručak, a jedna stvar odmah je svima ukrala pažnju - prsten na "onom" prstu mlade manekenke.

Par je izgledao opušteno, a u jednom trenutku Vitorija je i zagrlila Lea. Na paparace se nisu obazirali, a s obzirom da je ovo prvi put da su uhvaćeni zajedno nakon što su bili zajedno na dodeli Oskara (doduše ne u istom trenutku na crvenom tepihu, ali tako je to sa Dikapriom), čini se da je u njihovom odnosu ipak sve u redu.

Leonardo i Vitorija.
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, priče da u njihovom odnosu nije sve "med i mleko" pokrenute su nakon što je Leo na žurki nakon Oskara muvao i "pipkao" koleginicu Tejanu Tejlor, što je i uslikano.

Leoanrdo sa koleginicom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vitorija je kasnije uslikana sumornog izraza lica, što su mnogi tumačili kao dokaz da sa Leom nije sve sjajno.

Da li u tim pričama ima istine, nije poznato, ali je činjenica da bi retko kojoj devojci prijalo da gleda dečka dok ga miluje druga. Inače, izvor blizak glumcu je krajem godine potvrdio da je Dikaprio lud za Ćereti, te da su "ekskluzivni", odnosno da se zabavlja samo sa njom, te zato mnoge i čudi ovaj poslednji "izlet" sa Tejlor.

"Leo je lud za Vitorijom i smatra da je svaki njen aspekt intrigantan. Sviđa mu se kuda ovo ide i on se sada samo sa njom viđa. Ona je veoma inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži od partnerke", rekao je insajder pre samo par meseci.

"Imaju toliko tema za razgovor. Bila je zaštitnik životne sredine i pre nego što je upoznala Lea, tako da nije kao da ga je upoznala i onda joj je odjednom stalo do planete".

"Vitorija je uspešna i više nego finansijski nezavisna. Ona je zapanjujuća i on je smatra neverovatnom. Ali za sada, oni nameravaju da svoje romansu zadrže privatnom."

Pročitajte još: ODBILA DIKAPRIJA I JEDINA SE USUDILA DA SVE IZNESE JAVNO: Otkrila koju jezivu stvar radi u krevetu - nema odvratnijeg

Čini se da ipak ima istine u pričama insajdera, iako su donedavno Vitoriju sažaljevali, te joj čak govorili da ju je stigla "kletva od 87 dana", jer toliko je ostalo do njenog 25. rođendana kada svaka postaje bivša.

Dikaprio je svaku ostavljao kad napuni 25.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da li je Vitorija uspela da skine "kletvu" ne znamo, ali je iznenađujuće da je uopšte i dobila, kako se misli verenički prsten, s obzirom da je za Dikaprija važilo da "ne veruje u brak", te da daje "prstenje obećanja". Ostaje da vidimo koja je opcija u pitanju, i da li se par zaista verio ili je samo dobila još jedno "obećanje".

Bonus video:

Saldanja - Leonardo, Žuka MONDO/Nemanja Stanojčić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!