Leonardo Dikaprio se ne smiruje. Čuveni neženja Holivuda očigledno nema nameru da se skrasi u skorije vreme, te iako je u vezi sa manekenkom Vitorijom Ćereti, nema problem da muva druge devojke

Ovog puta, glumac je uhvaćen u zanosu sa lepom koleginicom Tejanom Tejlor. Iako se isprva činilo da se samo jako dobro zabavljaju na setu, da između njih postoji nešto više bilo je jasno kada su ih krišom uslikali na zabavi nakon Oskara. 

Dikaprio nije skidao ruke sa njenog struka, a Tejana ga je svako malo grlila, milovala, mazila po licu i nameštala mu kosu vezanu u rep. Glumac ju je potom potapšao i po zadnjici, što su sve gledali okupljeni na zabavi, a energija između njih je bila toliko opipljiva, da se mogla seći nožem. 

Leoanrdo Dikaprio i Tejana Tejlor.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
Leoanrdo Dikaprio i Tejana Tejlor su bili bliski.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da sve bude još gore, na istoj zabavi je pre toga bila i Vitorija Ćereti koja se i slikala na Vanity Fair crvenom tepihu, doduše bez Lea, a iako je isprva bila raspoložena, kasnije, njen sumorni izraz lica mnogi su tumačili kao potvrdu da joj u odnosu sa glumcem ne cvetaju ruže. 

Da li u tim pričama ima istine, nije poznato, ali je činjenica da bi retko kojoj devojci prijalo da gleda dečka dok ga miluje druga. Inače, izvor blizak glumcu je krajem godine potvrdio da je Dikaprio lud za Ćereti, te da su "ekskluzivni", odnosno da se zabavlja samo sa njom, te zato mnoge i čudi ovaj poslednji "izlet" sa Tejlor. 

"Leo je lud za Vitorijom i smatra da je svaki njen aspekt intrigantan. Sviđa mu se kuda ovo ide i on se sada samo sa njom viđa. Ona je veoma inteligentna i ima sve kvalitete koje on traži od partnerke", rekao je insajder pre samo par meseci.

instagram/vittoria Pogledajte kako izgleda nova izabranica Leonarda Dikaprija.

"Imaju toliko tema za razgovor. Bila je zaštitnik životne sredine i pre nego što je upoznala Lea, tako da nije kao da ga je upoznala i onda joj je odjednom stalo do planete". 

"Vitorija je uspešna i više nego finansijski nezavisna. Ona je zapanjujuća i on je smatra neverovatnom. Ali za sada, oni nameravaju da svoje romansu zadrže privatnom."

Nažalost, nakon novih paparaco fotki, mnogi sada sumnjaju da Dikaprio može da bude veran jednoj ženi, te Vitoriju sažaljevaju. Kada se na to doda i činjenica da ne izlazi sa ženama starijim od 25, te svaka postane bivša kada dođe u te godine, zbog čega su upravo Ćereti davali još oko "87 dana veze" koliko je ostalo do njenog rođendana kada će postati bivša, jasno je zašto mnogi smatraju da će se ova veza uskoro svakako okončati, na ovaj ili onaj način.

Pročitajte još: KADA SE PRE 30 GODINA ZABAVLJAO S NJENOM SESTROM ONA SE NIJE NI RODILA: Dikaprio opet u fazi "ne iznad 25 godina"

Poznato je da Dikaprio menja devojke kao čarape, te da mu je jedna od najdužih veza bila upravo sa bivšom Kamilom Morone koju je zaravo upoznao kao dete. Nažalost, i ona je postala bivša sa 25. 

Jedna od najdužih veza Leonarda dikaprija sa Kamilom Morone.
Profimedia 

Glumac se godinama izvlačio zbog svega što radi izabranicama, no čini se da se situacija menja u poslednje vreme, te su mnoge progovorile o njegovim mračnim tajnama. 

Poslednja u nizu bila je Plejboj zečica Hike Konings (22). Ona je otkrila da ima nekoliko prijateljica koje su u prošlosti provele noć sa glumcem i koje su tvrdile da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

Ona je otkrila da ga je odbila, što se glumcu nije svidelo, a potom i da ima čudne navike sa devojkama.

"Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom sek*a jer nije želeo da je čuje. A druga je potvrdila da joj je čak stavio jastuk na glavu da je ne gleda", rekla je Hike za Daily Mail. "Ne, Leo je previše čudan i prestar."

LESERmbi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo Dikaprio

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tomas Kingston TikTok/geezerontok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!