Nakon raskida sa Kamilom Morone, Leonardo Dikaprio nikako nije mogao da nađe devojku koja će mu grejati srce. Mnogi su to tumačili kao da još uvek pati za bivšom dragom, no da li u tim pričama ima istine zna samo slavni glumac.

Doduše, on se nakon raskida brzo vratio momačkom životu, te redovno izlazio i provodio se u društvu, pogađate, mladih devojaka, od kojih se za neke pisalo i da su njegove nove izabranice. 

Dikaprio ima novu devojku.
Click News And Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Najduže je kružila priča da je sa Điđi Hadid, no, ispostavilo se da su ipak samo prijatelji, a da li je tu zaista postojalo još nešto, nije poznato. No, sada se saznalo da je Leonardo ipak zauzet, a izbor je pao na 23 godine mlađu manekenku koja se nedavno razvela Vitoriju Ćereti.

Kako piše Page Six, par je zajedno prvi put viđen na Ibici početkom avgusta ove godine. Izvori koji su bliski "Page Six-u" kažu da je Dikpario došao na Nedelju mode u Milano kako bi podržao Vitoriju. Italijanska manekenka koja ima 25 godina bila je udata za di-džeja Matea Milerija od 2020. do juna 2023. godine.

Ubrzo posle razvoda je viđena sa Dikapriom u javnosti.

No, teško da ćemo dobiti potvrdu o ovoj romansi. Godinama Holivudom kruže priče da Dikaprio tera sve izabranice da potpišu ugovor o poverljivosti kako nakon razvoda ne bi pričale o njihovoj vezi, u šta nije teško poverovati ako se uzme u obzir da nijedna do sada nije zucnula o odnosu sa glumcem. 

Da li je i Vitorija morala da potpiše nešto slično, ne zna se, ali je mnogima upalo u oči i to što manekenka ima 25 godina, a kako je poznato da glumac ne izlazi sa starijim devojkama, ljudi daju ovoj vezi samo godinu dana, jer, ukoliko vratite film unazad, svaka je postala bivša na isteku 25. godine. 

"Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj "prestara si posle 25 godina" ne ponavlja već dve decenije. Ovo je postalo već jezivo i bizarno. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek", pisalo je u tvitu koji je pokrenuo priču o devojkama Leonarda Dikaprija.

Zato i ne čudi što se na mrežama šale da Ćereti ima još "365 dana" i da joj ne daju ni minut više u odnosu sa njim, a da li u svakoj šali ima pola istine, ostaje da vidimo, a u galeriji u nastavku pogledajte još fotografija nove Dikapriove izabranice.

instagram/vittoria Pogledajte kako izgleda nova izabranica Leonarda Dikaprija.

Bonus video:

Ona ima 22, on 57 - ovo je njihova ljubavna priča TikTok/agegap50

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!