Od kako je Dikaprio raskinuo Kamilom Morone, nikako da se "smiri" kraj neke devojke. Svako malo pojavi se novo ime sa kojim ga povezuju, što nije ništa čudno jer je oduvek važio za velikog zavodnika koji šeta samo lepotice.

Međutim, jedno ime veoma često se čuje uz njegovo, zbog čega su sada svi ubeđeni da je slavni glumac zapravo ipak sa jednom od najznosnijih žena sveta. Reč je o Điđi Hadid, a par je uhvaćen već drugu noć zaredom kako se provode u Hemptonsu. 

Leonardo Dikaprio menjao je devojke.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od insajdera potvrdio je za Page Six da su slavni neženja i poznata manekenka u vezi. "Oni su zajedno", rekao je i dodao da imaju "neviđenu energiju dok su zajedno". 

Izvor je rekao da su 48-godišnji Dikaprio i 28-godišnja manekenka bili bliski na zabavi osnivača Tao grupe Marka Pakera za četvrti jul. Rečeno je da su bili sa grupom u kojoj su bila i druga ugledna imena svetskog džet-seta.

Kasnije su viđeni u jednom luksuznom restoranu. Insajder kaže da se par družio i igrao uz melodije di-džejeva, te da je izgledalo kao da se zabavljao. "Zajedno su", insistirao je jedan od očevidaca nakon što je video njihovu interakciju.

"Način na koji govore jedno drugome... Možeš da osetiš energiju", dodao je. Međutim, drugi izvor je rekao da su Dikpario i Hadid samo deo iste grupe prijatelja. 

Podsetimo, vesti o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u septembru 2022. godine. Nakon toga, pojavili su se zajedno u nekoliko prilika. Ipak, romansu nisu potvrdili ni demantovali, a glumac je nakon toga viđen i sa drugim ženama. 

U isti mah, provlačila se priča da je na Điđi uticala sestra koja smatra da joj veza sa "omraženim neženjom" ne treba. Takođe, pojavili su se i navodi da slavna manekenka romansu krije od svih i zbog majke Jolande koja joj je uništila vezu sa ocem deteta Zejnom Malikom. 

Podsetimo, krajem 2021. godine pojavili su se navodi da je došlo do sukoba između Jolande Hadid, odnosno "majke iz pakla" kako je još zovu i Zejna. Uzrok je navodno to što Malik nije želeo da Jolanda prikazuje lice njegove ćerke Kai kao što je to radila u prošlosti, jer su se roditelji trudili da naslednici obezbede normalno odrastanje. 

Zejn i Điđi razišli su se zbog njene majke.
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

No, Majka Điđi Hadid bila je uporna da nastavi po svom, zbog čega je došlo do sukoba. Iako je Zejn u početku negirao krivicu, kasnije je priznao i dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana.

Prema policijskom izveštaju, mladi pevač je vređao i svoju devojku. Ipak, na Jolandu je i fizički nasrnuo, te je gurnuo u ormar. Na Điđi se navodno naljutio zato što nije htela da stane na njegovu stranu.

Jolanda i Zejn su se sukobili.
face to face / Face to Face / Profimedia 

Na kraju, pevač se sukobio i sa telohraniteljem. Zejn je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, moraće da pohađa kurs za kontrolu besa, kao i program protiv nasilja u porodici.

Šuška se i kako je Jolanda tog dana upala u kuću svoje ćerke i njenog partnera nepozvana, i to u društvu nekolicine prijatelja s kojima je želela da isprovocira Zejna. Društvo ga je navodno i vređalo, ali takve stvari nikada nisu potvrđene.

Điđi krije sve veze nakon Zejna.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Điđi se tada oglasila samo jednom i to kako bi poručila da joj je dobrobit njene ćerke Kai, koju ima sa Zejnom, najvažnija, te da zbog toga neće biti prisutna u javnosti, a sada se provlače priče da je nakon lošeg iskustva sa majkom rešena da sakrije svaku vezu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!