Internetom ponovno kruže snimci na kojima Jolanda Hadid vređa ćerku Điđi, dok pojedini tvrde da je mlada manekenka sama kriva za raspad veze sa Zejnom Malikom i incident koji se dogodio.

U medijima bruji vest o Jolandi Hadid i njenom fizičkom obračunu sa sada već bivšim dečkom njene ćerke Điđi Hadid, Zejnom Malikom.

jolanda hadid i zejn malik
face to face / Face to Face / Profimedia 

Ubrzo nakon incidenta, isplivale su razne grozne stvari o Jolandi, ali i snimci na kojima vređa svoju stariju ćerku. Poznato je da je nadimak "majka iz pakla" dobila jer je ćerki branila da igra odbojku i da jede, jer, kako kaže, "to nije ženstveno".

Iako je u početku tvrdio da nije kriv, Zejn je na kraju priznao krivicu i dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana.

- Makni se od moje ćerke, nizozemska d**lj* - rekao je Zejn Jolandi Hadid koja ga je prijavila policiji.

Prema policijskom izveštaju, mladi pevač je vređao i svoju devojku. Ipak, na Jolandu je i fizički nasrnuo, te je gurnuo u ormar. Na Điđi se navodno naljutio zato što nije htela da stane na njegovu stranu.

jolanda i djidji hadid
Shutterstock 

Na kraju, pevač se sukobio i sa telohraniteljem. Zejn je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Uz to, moraće da pohađa kurs za kontrolu besa, kao i program protiv nasilja u porodici.

Sada već bivšoj devojci govorio je da je vreme da nauči da se suprotstavi svojoj mami.

zejn malik
Instagram 

Šuška se i kako je Jolanda tog dana upala u kuću svoje ćerke i njenog partnera nepozvana, i to u društvu nekolicine prijatelja s kojima je želela da isprovocira Zejna. Društvo ga je navodno i vređalo, ali takve stvari nikada nisu potvrđene.

Điđi se poslednjih dana oglasila samo jednom i to kako bi poručila da joj je dobrobit njene ćerke Kai, koju ima sa Zejnom, najvažnija, te da zbog toga neće biti prisutna u javnosti.

djidji hadid
screenshoot/instagram 

Ovu manekenkinu odluku mnogi smatraju najboljom.

Podsetimo, Điđi i Zejn su viđanje započeli 2015. godine, a ona je zbog njega ostavila muzičara Džoa Džonasa sa kojim je provela nekoliko meseci.