Nedavno je u javnost dospelo da je Jolandu Hadid, majku manekenke Điđi Hadid, fizički napao partner njene ćerke pevač Zejn Malik, a sada su isplivali detalji tog sukoba. Jolandu su nakon sukoba uslikali paparaci, a njeno lice jasno je pokazalo u kakvom je stanju nakon svega.

Zejn Malik je u četvrtak rekao da je njegov sukob sa Jolandom Hadid bio "privatna stvar", ali kako navodi TMZ, postao je javna, jer je u predmetu Zejn optužen za zločine protiv Điđi i Jolande Hadid i na kraju se izjašnjavao o krivici.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Zejn je bio sa Điđi u svojoj kući u Pensilvaniji 29. septembra i ušao u burnu svađu. Navodno je Jolandu nazvao „je*enom holandskom d*oljom“, naredio joj da se „kloni je*ene ćerke“. Rekao je ovo, iako je teško znati zašto da je "je*ena sperma koja je izašla iz njegovog je*enog k****."

zejn malik
Instagram 

Zatim ju je navodno gurnuo na komodu izazivajući psihički i fizički bol. Zejn, s druge strane, negira bilo kakav fizički kontakt.

Što se tiče optužbe da je maltretirao Điđi, prema sudskim dokumentima, on je urlao na nju, "zavezi je*ena jaja i brani svog partnera od tvoje je*ene majke u mojoj kući."

Izvori sa direktnim saznanjima kažu da je Điđi zapravo bila u Parizu, ali joj je Zejn to navodno rekao tokom telefonskog poziva tokom incidenta.

Obezbeđenje je bilo u blizini, a prema dokumentima, Zejn je vrisnuo: "Vadi je*eni bakar iz moje je*ene kuće." Nadležni kažu da je Zejn pokušao da se bori sa obezbeđenjem.

zejn malik i jolanda hadid
face to face / Face to Face / Profimedia 

Zejn se u sredu izjasnio krivim zbog uznemiravanja i kažnjen je, ali uz uslovnu kaznu. On je na 90 dana uslovne kazne po svakoj tački, ukupno 360 dana. Takođe mora da završi čas upravljanja besom i program nasilja u porodici. Ne sme da ima kontakt sa Jolandom ili obezbeđenjem.

Pod pretpostavkom da su svi uslovi ispunjeni nakon pest meseci, sudija bi mogao da prekine uslovni rad.

Kako se već pisalo, Zejn i Gigi su raskinuli u vreme incidenta, a u vezi su dobili ćerku koja je nedavno napunila godinu dana.