I dok skandal Jolande Hadid i Zejna Malika trese svet, manekenkin sin uživa u vezi sa svojom devojkom u Londonu. Naime, pevačica Dua Lipa uslikana je s dečkom Anvarom Hadid tokom odlaska na večeru u Londonu.

U restoran se uputila u outfitu koji je otkrio njen isklesani stomak i fenomenalne noge. Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice na večeru je otišla bez grama šmink, te smo tako mogli da je vidimo u potpuno prirodnom izdanju. Mnogi su se složili da je Dua jednako lepa i sa šminkom i bez nje.

dua lipa uslikana tokom odlaska u restoran
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Paparaci su uslikali par tokom ulaska u restoran, i ono što su mnogi primetili jeste to da Dua i Anvar nisu delovalo raspoloženo. Nema sumnje da je i na njih uticao skandal koji se nedavno odigrao, a čiji su glavni akteri Anvarova majka - Jolanda Hadid i muzičar Zejn Malik, dečko njegove sestre Điđi Hadid.

dua lipa bez sminke
Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Podsetimo, bivša manekenka Jolanda Hadid optužila je Zejna Malika da ju je udario pre nekoliko dana. Naime, Jolanda trvdi da je Zejn nasrnuo na nju u žaru svađe kao i da zbog toga razmišlja da podnese krivičnu prijavu.

Ovim povodm ubrzo se oglasio i pevač koji je za "TMZ" otkrio da će učini sve da zaštiti svoju jednogodišnju ćerku koju je dobio sa Điđi Hadid.

jolanda i zejn
face to face / Face to Face / Profimedia 

- Nisam želeo da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju ćerku, pristao sam da osporim tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa majkom moje partnerke, a koja ja ušla u naš dom dok je Điđi bila odsutna pre nekoliko nedelja. Poričem da sam udario Jolandu i odbijam da dajem bilo kakve dalje detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se rešavanju porodičnih problema u četiri oka, objasnio je Zejn.

Jolanda Hadid uslikana je ubrzo nakon ovog nemolog događaja. Paparaci su je uhvatili dok je izlazila iz automobila i delovala je veoma neraspoložena.

jolanda hadid, paparaco
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia