Jolanda Hadid, majke slavne manekenke Điđi Hadid, otkrila je da ju je partner njene ćerke udario prošle nedelje u žaru svađe, zbog čega navodno razmišlja o podnošenju kaznene prijave.

Popularni pevač Zejn Malik, bivša zvezda "One Direction"-a oglasio se ovim povodom za "TMZ" i otkrio da će učini sve da zaštiti svoju jednogodišnju ćerku koju je dobio sa Điđi.

jolanda hadid
Shutterstock 

- Privatna sam osoba i nisam želeo da ovo izađe u javnost. U nastojanju da zaštitim svoju ćerku, pristao sam da osporim tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa majkom moje partnerke, a koja ja ušla u naš dom dok je Điđi bila odsutna pre nekoliko nedelja - započeo je.

- Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali čini se da je ovo procurelo u medije, uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi trebalo da mi omogući da odgajam ćerku na način na koji ona to zaslužuje - dodao je.

zejn malik
Instagram 

- Poričem da sam udario Jolandu i odbijam da dajem bilo kakve dalje detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se rešavanju porodičnih problema u četiri oka - zaključio je.

Zejn Malik i Điđi Hadid zajedno imaju jednogodišnju ćerku Kai, a nakon Jolandinih optužbi otkriveno je da par već duže vreme nije zajedno.

điđi i zejn
Instagram 

Vezu su započeli 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Šuškanja o pomirenju nastala su 2019. godine, a prvi put su zajedno primećeni u Njujorku u januaru 2020. godine.

Manekenka se porodila u septembru prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.