Ona važi za najlepšu ženu sveta, a pre nekoliko dana je proslavila 25. rođendan. Reč je, naravno, o Beli Hadid, ženi koju ili obožavaju ili joj osporavaju sve što je do sada postigla, a postigla je zaista mnogo.

Veliki deo javnosti smatra da za karijeru može zahvaliti isključivo slavnom prezimenu, a pre svega mami Jolandi Hadid.

Upravo je ona navodno Belu terala na brojne operacije kojima je transformisala svoj izgled na kojem je zaradila milione.

Svi se sećamo kada je starijoj ćerki Điđi u popularnom rijaliti šou "The Real Housewives of Beverly Hills" zabranila da igra odbojku kako se ne bi previše raskrupnjala, kao i da je bez problema komentarisala kako se boji da će joj ćerka postati gej jer stalno nosi široke, košarkaške dresove.

bela djiji i jolanda hadid
Shutterstock 

"Morćeš da izabereš: manekenstvo ili odbojka. Muževan sport ili ženstvena karijera", poručila joj je kratko Jolanda.

Ipak, upravo su Bela i Điđi danas među najtraženijim i najplaćenijim modelima sveta, a pitanje je da li bi to bile da njihova majka nije uzela kormilo njihovih života u svoje ruke.

Sada su popularne sestre zajedno proslavile Belin rođendan, a lokacija je bio, naravno, Njujork. Paparaci su ih uslikali u društvu prijatelja, a dame su, kao i obično, plenile najviše pažnje.

Slavljenica se pojavila u crnoj kombinaciji topa i suknje uz koje je iskombinovala leopard torbicu, dok je starija sestra Điđi kraj nje izgledala kao da je izašla u pidžami.

Nosila je široki bež kombinezon na koji je nabacila crnu kožnu jaknu i ravne cipele, a kosu je vezala u punđu.

Fatalna Bela je ovog puta ipak sve poglede ukrala samo za sebe, a kako su sestre Hadid izgledale na proslavi, pogledajte u našoj galeriji u nastavku teksta:

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bela i Điđi Hadid