Najplaćenija manekenka Bela Hadid je u poslednjih par meseci navela ljude da joj ponude pomoć "promene stiliste" u svakodnevnim outfitima, dok je s druge strane sve očarala izgledom na Kanskom festivalu neobičnom haljinom sa dizajniranim radom "zlatnih pluća" koja su joj prekrivala grudi.

Ipak, ovo nije bio prviput da je Bela Hadid izazvala reakcije na crvenom tepihu, a toga se prisetila i u gostovanju u jednoj emisiji.

Naime, Bela Hadid bila je gost Jutjub emisije koju mesečno objavljuje magazin "Vog", a u kojoj gostuju poznate žene i komentarišu modne komade koje su nosile na važnim događajima.

Kanski festival 2016. godine Beli Hadid je ostao u lošem sećanju jer je nosila crvenu haljinu Aleksandre Vautijer. Ovo nikako nije bila njena "sigurna zona" jer je imala predubok šlic zbog kojeg je bila i više nego nervozna pred ulazak na crveni tepih.

Pogledajte u galeriji kako je izgleda izazovna haljiina Bele Hadid:

Splash News / Splash / Profimedia, Shutterstock Bela Hadid kanski festival

"Bila sam nervozna u toj haljini. Izgledala sam privlačno i sve ostalo. Ali, me je sramota ovih momenata, iako je haljina predivna. Opet, to nije nešto što bih ja htela i što sam ja, ali to je bio početak Bele, imaginarne osobe, koju svi vide u meni", rekla je Bela Hadid.

Rekla je da je za potrebe Kanskog festivala osmislila alter-ego koji je nazvala Belinda - koja je totalna suprotnost od prave Bele Hadid, ali se u javnosti predstavlja kao fatalna zavaodnica.

"Nek je živa i zdrava, volim je. Bila je jako nervozna", rekla je kroz smeh Bela Hadid.

Ipak, izdvojila je i najdražu haljinu koju je odenula na Met gali 2018. godine jer se u njoj osećala privlačno i lepo.

"Ovde sam se osećala kao ja", zaključila je Bela.

bela hadid na met gali 2018 godine
Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia