Slavna manekenka Bela Hadid danas dominira modnim pistama i gotovo da nema revije koju nije radila. Bela danas proslavlja svoj 24 rođendan, i tako mlada dosta toga je postigla.

I dok se za Kendal provlačilo da joj je karijera takoreći kupljena, ništa blaže nije prošla ni Bela za koju su se mogli čuti komentari da nikada ne bi uspela da joj nije bilo slavne majke, nekadašnje manekenke Jolande Hadid. 

Jolanda je nekad bila veoma uspešna manekenka, a javnost ju je bolje upoznala i kroz rijaliti "The Real Housewives Of Beverly Hills". Iza sebe ima dva braka i troje dece.

U braku sa Mohamedom Hadidom, ocem Bele i Điđi Hadid, bila je od 1994. do 2000. godine. Nakon toga se venčala sa Dejvidom Fosterom sa kojim je bila od 2011. do 2017. godine. Pored ćerki ima i sina Anvara koji se takođe bavi manekenstvom.

Belina mama je nosila nadimak "majka iz pakla" jer je branila Beli da jede koliko je želela, "jer Pariz i Milano vole mršave devojke", a ćerke nije podstrekivala na obrazovanje "jer je manekenstvo mnogo isplativije".

jolanda, bela i djidji hadid
Shutterstock 

Želela da ide na Olimpijske igre

Bela je bila sportski tip, a njena pasija bili su konji. Želela da ide na Olimpijske igre kao jahač konja, ali njen san se završio kada je otkrila da ima Lajmsku bolest. Ipak, uz pomoć svoje lepote, sestrine slave i "golišavih haljina", i ona je uspela da se probije u svetu mode i da jako brzo stane rame uz rame sa starijom sestrom.

bela hadid nekada
Shutterstock 

Bela je danas i te kako uspešna, samo za 2020. godinu zaradila je oko 25 miliona dolara, gotovo da nema velikog brenda u čijim se kampanjama nije pojavila. Od Marka Džekobsa, preko Tomija Hilfingera, Ralfa Lorena, Balmejna, pa do Diora i mnogih drugih.

Uspešna je i na društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu prati preko 46 miliona ljudi.

bela hadid i djidji hadid
Shutterstock 

Plastične operacije

Bela koja je nedavno proglašena za najlepšu ženu sveta, podvrgla se brojnim operacijama, prenose strani mediji. Mogu se pročitati komentari da je manekenka "popravila" sve nrepavilnosti zahvaljujući plastičnim hirurzima, dok drugi misle da je manekenka lepa i da je zaslužila pomenutu titulu.

Bela na fotografijama iz prošlosti izgleda zaista drugačije, što ide u prilog komentarima da se podvrgla nizu intervencija. Strani mediji navode da je Bela radila usta, nos, bradu, jagodice, mačje oči, kao i da redovno koristi botoks.

Ljubavni život

Mediji su u stopu pratili njenu romansu s The Weekndom. O njima se počelo šuškati još 2015. a od tada su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili. Pre šest godina zajedno su viđeni na festivalu Coachella te su tada izvori bliski njima izjavili da se među njima odmah javila hemija.

Iste te godine su zajedno otišli na Fashion Week u Njujork, gde su s revije Alexandera Wanga otišli držeći se za ruke. Ali, krajem 2016. počelo se šuškati da je par raskinuo.

bela i the weeknd
Instagram 

"I dalje dele veliku ljubav jedan prema drugome, pa su ostali prijatelji", rekao je jedan izvor tada. A upravo su se tada ponovo "spojili" na reviji Victoria's Secret gde je nastupao upravo on. U jednom trenutku su se sreli na pisti, Bela je želala da ga dodirne, ali on se izmakao. Sve to je zajedno izgledalo veoma neprijatno pogotovo zbog nedavnog raskida. I danas se šuška da nisu preboleli jedno drugo.

Bela danas uživa u romansi sa Markom Kalmanom.Iako je par tek pre tri meseca obelodanio vezu, spekuliše se da su zajedno već godinu dana.

bela s deckom
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Mark je umetnički direktor i njegove zasluge uključuju dizajniranje dela albuma za repera Travisa Skota. O Marku se ne zna mnogo jer svoj privatni život krije od javosti. Rekli bismo da Bela danas zaista uživa - ruže joj cvetaju na emotivnom i poslovnom polju, kako se menjala tokom prethodnih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Spread Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela nekad i sad