Jolanda Hadid, nekadašnja manekenka i majka supermodela Điđi i Bela Hadid, optužila je Zejna Malika za fizičko nasilje. Naime, Jolanda tvrdi da ju je partner njene ćerke Điđi udario dok je ona bila na putu, a prve fotografije nakon sukoba pokazuju koliko je neraspoložena.

Mnogi su je optuživali za navodne raskide njene ćerke Điđi i pevača Zejna Malika. Da li su Jolandine optužbe finalna osveta da muzičara odvoji od ćerke?

Ako ste mislili da je Kris Džener najsurovija majka koja traži od svoje dece da postanu uspešni u svemu, prevarili ste se. Na listi strogih majki našla se i Jolanda Hadid.

Da li Jolandu bez ili sa razlogom nazivaju "majkom iz pakla"?

jolanda hadid
Shutterstock 

Iako mnogi komentarišu da novi supermodeli ne mogu ni da se porede sa nekadašnjim modelima, jedno je sigurno: ne postoji revija na kojoj Điđi i Bela Hadid nisu učestvovale.

Danas zarađuju milione, a poznato je da ništa ne bi uspele bez njihove majke, nekadašnje manekenke Jolande Hadid. Ko je ona?

Osim što je bila uspešna u svom poslu, Jolanda je još veću popularnost stekla kroz rijaliti "The Real Housewives Of Beverly Hills".

U braku sa Mohamedom Hadidom, ocem Bele i Điđi Hadid, bila je od 1994. do 2000. godine. Nakon toga se venčala sa Dejvidom Fosterom sa kojim je bila od 2011. do 2017. godine. Pored ćerki ima i sina Anvara koji se takođe bavi manekenstvom.

Naime, na jednom snimku iz pomenutog rijalitija, zabranila je Jeleni (Điđi) da se bavi odbojkom, kako se ne bi "raširila", ali i da je mislila da joj je ćerka lezbejka jer je non stop nosila košarkaške dresove.

- Moraćeš da napraviš izbor - rekla je Jolanda Điđi.

- Manekenstvo je moj posao, a odbojka ono što volim - branila se Điđi.

- Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno - komentarisa je Jolanda i dodala, da "ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo", rekla je.

Budući da se Jolanda vodila teorijom da "Pariz voli mršave devojke", svojim ćerkama je branila da jedu koliko su želele. Govorila im je da mogu da izaberu jedan dan u kome će prevariti svoj način ishrane, ali ako se ugoje, niko ih neće pozvati na reviju.

Osim toga, Jolanda, za razliku od mnogih roditelja, nije želela da njene ćerke "gube vreme na školovanje". Prema njenim rečima, "manekenstvo je mnogo isplativije".

Điđi je u svet mode ušla kad je imala samo dve godine, radeći kampanju za "Guess".

Bela je bila sportski tip i želela je da ide na Olimpijske igre kao jahač konja, ali njen san se završio kada je otkrila da ima Lajmsku bolest. Ipak, uz pomoć svoje lepote, sestrine slave i "golišavih haljina", i ona je uspela da se probije u svetu mode i da jako brzo stane rame uz rame sa starijom sestrom.

Jolanda joj je tada poručila: "Manekenstvo ili sport - ti biraš".

U medijima se navodi kako je Jolanda insistirala da se Bela operiše i koriguje svoje nesavršenosti na licu. Iako to nikada javno nije bilo otkriveno, manekenka je proglašena najlepšom ženom na svetu zbog savršenih proporcija lica.

Posle pojavljivanja na reviji "Viktorijas sikret", svima je jasno da ove dve lepotice vladaju modnim pistama. Njihovi spektakularni nastupi jedan su od najjačih utisaka te večeri.

Da će upravo njih dve poneti čuvena anđeoska krila, moglo je da se pretpostavi pre 17 godina. I za sve je kriva ova fotografija.

- Pre 17 godina fotografisala sam svoje Anđele, danas će njih dve učestvovati na reviji jedna kraj druge - napisala je mama Jolanda tom prilikom i podelila fotografiju iz detinjstva devojčica.

Samo do ranih dvadesetih od manekenstva su zaradile preko 14 miliona, a danas je ta cifra daleko veća. Samo za 2020. godinu, Bela je zaradila oko 25 miliona dolara, dok je Điđi zaradila koji milion više - 29.

Sestre kažu da je njihova majka najbolja na svetu, i da ih je naučila kako da steknu sve ono što imaju danas. One su joj zahvalne, iako su imale mnogo restrikcija u detinjstvu i tokom odrastanja.

điđi i bela hadid
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok pojedini misle da Jolandini postupci opravdavaju nadimak "majka iz pakla", drugi misle da nije imala lošu nameru. Ipak, jedno je sigurno: uspela je. Više fotografija Jolande Hadid pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Jolanda Hadid