Da Dua Lipa ne voli Srbe znaju i vrapci na grani, a u prošlosti je više puta naš narod nazivala nacistima i fašistima.

Na svojim društvenim mrežama često je postavljala fotografije na kojima rukama pokazuje dvoglavog orla, a pre nekoliko meseci je čak i javno čestitala nezavisnost Kosova, nakon što je pojavilo kao nezavisna država na Apple store-u.

Nebuloze o našem narodu iznosila je kad god joj se ukazala prilika, ali sada je fotografija njene majke ukrala svu pažnju, nažalost, ne na radost pevačice.

Naime, Anesa Lipa pozirala je sa svojim suprugom Dukagdžinom Lipom, kog još zovu "albanski Džordž Kluni", a tom prilikom podigla je tri prsta na obe ruke. Da li je potez napravljen slučajno ili namerno, ne zna se, ali je jasno da su naši ljudi ovu objavu jedva dočekali kako bi prozvali pevačicu.

Majka Dua Lipe podigla tri prsta
pritnscreen/instagram 

"Majka Dua Lipe ne propušta priliku da srbuje!", "Ma ona ni ne zna šta znače ta tri prsta", "Jao hit, Dua će da je izriba načisto", "Majka blamira ćerku, tako ispada", samo su neki od pikantnih komentara na Tviteru.

A spornu fotografiju pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Majka Dua Lipe

Podsetimo, Dua Lipa je u intervjuu za časopis "Rolling Stone" Srbe nazvala"genocidnim narodom", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih godina od njenog dede Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istorijskog muzeja u Prištini, "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio.

- Kada se okupacija desila, srpske snage htele su da moj deka prepiše istoriju. On je odbio i izgubio posao. Tako da je deo onoga ko sam ja da se zalažem za stvari u koje verujem - rekla je tada pevačica.

dua lipa ne voli srbe
printscreeen/instagram 

Dua je pre nekoliko meseci isprovocirala javnost kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u u jednoj emisiji, a isto je ponovila kada je prisvojila i ćevape.