Nakon informacija da je Zej Malik udario majku svoje partnerke Điđi Hadid jer je nehotice otkrila na Instagramu lice njihove ćerke, stižu nove informacije u slučaju.

Veliki znak pitanja stavljen je na starateljstvom nad njihovom ćerkom Kai, a Zejn se navodno zavetovao da neće, ukoliko ne mora, ulaziti u sudske borbe sa majkom svog deteta.

Međutim, kako stvari stoje, Điđi koja ni jednog trenutka nije ni želela da ga liši starateljstva nije ta koja je problem.

Naime, kako prenose strani mediji, velike su šanse da će Jolanda biti ta koja će u tajnosti povući pravne poteze kako bi ga držala što dalje od svoje ćerke.

Da nisu sve prazne priče i nagađanja potvrdio je i sinoć Zejnom poslovni saradnik koji je istakao da je "pevač duboko zabrinut za budućnost svoje porodice".

zejn malik
Instagram 

"Điđi i on jesu roditelji Kai, ali on će se boriti protiv, pa i najmanjeg nagoveštaja da ima problem sa agresijom ili da mu se ne može verovati", rekao je za za medije i dodao:

"Điđi želi da oboje budu ravnopravni u donošenju odluka vezanih za njihovu ćerku, ali je njena majka ta koja potencijalno može napraviti ogroman problem".

djidji hadid
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Takođe se ističe da manekenka uporno pokušava da nagovori Zejna da potraži profesionalnu pomoć i reši problem sa agresijom uz adekvatnu terapiju.

Kako je juče izvestio Daily Mirror, u sudskim dokumentima se navodi da je Zejn "gurnuo Jolandu u komodu izazivajući psihički i fizički bol" nakon što ju je navodno nazvao "je***om holandskom dr**om" i da joj je rekao "kloni se moje je***e ćerke."

zejn malik i djidji hadid
Instagram 

Zejn je porekao da se ovo dogodilo, ali je i prihvatio osudu. 

Advokatica je njegovu izjavu objasnila rečima:

"Pošto se Zejn nije izjasnio o sporu, tehnički se to ne može koristiti protiv njega u građanskoj stvari. Međutim, postoje drugi načini da se ovaj incident uvuče ako dođe do žestoke bitke za starateljstvo".

Zejn će biti na uslovnoj slobodi od ukupno 560 dana, a navodno mu je Jolanda poručila da se "drži podalje od Điđi i bebe".

jolanda hadid
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da manekenka ne sluša naredbe svoje majke. Pevač se u međuvremenu oglasio na mrežama i prokomentarisao sporne navode da će Jolanda pokušati da ga liši starateljstva:

"Uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da budem dobar roditelj svojoj ćerki kakvog zaslužuje, ovo je ’procurilo’ u štampu."

zejn malik
pritnscreen/instagram 

Da li će "majka iz pakla" odneti pobedu i još jednom lupiti pečat kada su odluke njene ćerke u pitanju ostaje da vidimo, ali teško da Zejn u ovom slučaju može da očekuje fer borbu kada je Jolanda u pitanju.