Oskarovac je primećen kako stiže u Hamptone helikopterom u subotu sa misterioznom ženom koja je bila pored njega, prema fotografijama koje je objavio Page Six.

Zvezda filma "Bilo jednom u Holivudu", 48-godišnji Dikaprio, doputovao je u ležernom izdanju za putovanje u beloj majici, šorcama i patikama, sa kačketom i naočarima za sunce.

Njegova nepoznata ženska saputnica izgledala je šik u pantalonama do kolena i štiklama, u kombinaciji sa kožnom bomber jaknom preko topa. Poput glumca, sakrivala je lice šeširom i sunčanim naočarima.

Leonardo Dikaprio sa misterioznom ženom.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon sletanja u Njujork, obezbeđenje im je pomoglo da utovare prtljag u crni automobil pre nego što su krenuli u pravcu Hamptona, popularnu letnju destinaciju.

Ova poseta dolazi gotovo nedelju dana nakon što je Dikaprio proveo vreme u Parizu sa modelom Neelam Gill i bliskim prijateljem Tobijem Maguireom.

Devojka koja je sletela sa Leonardom Dikapriom na aerodrom
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Trio je fotografisan kako uživa u kasnoj večeri u restoranu Loulou na ulici Rue de Rivoli.

Pored 28-godišnje Gila, glumac "Titanika" i njegov kolega iz filma "Veliki Getsbi", 47-godišnji Maguire, pridružili su se Maguireovi sinovi Rubi (16) i Otis (14).

Grupu su takođe pratili Dikaprijeva nećaka Normandie (16) i dva muška prijatelja na večeri koja je trajala do 12:30 ujutru. Oskarovac je ranije proveo vreme u Parizu sa britanskim modelom Neelam Gill i bliskim prijateljem Tobijem Maguireom.

Izvor je rekao Page Six da Dikaprio i Gill nisu u romantičnoj vezi.

Leonardo Dikaprio na ajhti sa manekenkom
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac "Vuk sa Vol Strita" je prethodno izazvao glasine o romansi sa Gill u maju kada su večerali u ekskluzivnom restoranu Chiltern Firehouse u Londonu.

Međutim, izvor je tada za Page Six rekao da britanski model nije u vezi sa glumcem, već da se viđa sa jednim od njegovih prijatelja. Pored svojih letnjih putovanja u Francuskoj i Engleskoj, zvezda filma "Ostrvo mrtvih" takođe je uživao u slobodnom vremenu sa porodicom u Italiji, gde je viđen bez majice na jahti.

Leonardo Dikaprio na jahti
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zvezda "Bilo jednom u Holivudu"je provodio letnji odmor u Evropi sa porodicom i prijateljima nedeljama.

Takođe je viđen sa 22-godišnjom manekenkom Meghan Roche ranije ovog meseca na jahti na Ibici, u Španiji.
Leonarda su na drugom delu njegovog raskošnog evropskog odmora duž obale Amalfija pratile njegova nećaka, otac George Dikaprio i maćeha Peggy Ann Farrar.

Međutim, izvor je ekskluzivno rekao Page Six da Dikaprio i Roche nisu u romantičnoj vezi i da ona zapravo izlazi sa jednim od glumčevih prijatelja, koji je takođe bio prisutan tokom izleta na vodi.

LESERmbi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo Dikaprio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!