Leonardo Dikaprio je ovog vikenda uživao na luksuznoj jahti vrednoj 50 miliona dolara u društvu 28-godišnje manekenke Neelam Gill i njenih prijateljica. Ekipa se usidrila u Forte dei Marmi u Italiji, gde su posetili nekoliko restorana i kafića.

Zanimljivo je da je Leonardo otputovao na odmor u Italiju samo nekoliko dana nakon što su ga uhvatili u društvu Điđi Hadid, s kojom navodno već neko vreme izlazi. Glasine su se pojavile nakon što su slavni holivudski glumac i manekenka viđeni na nekoliko večera tokom poslednjih nekoliko meseci.

Leonardo Dikaprio an jahti sa manekenkom.
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, ni jedna strana nije potvrdila glasine o ljubavnoj vezi. Nedavno su zajedno boravili i na Kanskom filmskom festivalu gde je Leonardo promovisao svoj novi film "Killes of the flower moon".

Neelam Gill manekenka sa dikapriom
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, 48-godišnjeg glumca već godinama sve češće povezuju sa značajno mlađim manekenkama. Žizel Bundšen, Kamila Moreno, Bar Refaeli i Nina Agdal samo su neke od lepotica koje su se našle na dugoj listi devojaka popularnog glumca i jednog od najpoželjnijih neženja na svetu.

Više fotografija slavnog glumca možete pogledati u galeriji.

LESERmbi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Leonardo Dikaprio