Zorana Jovanović poznata je kao neko ko voli da putuje. Međutim, njen poslednji "izlet" u Pariz otkrio je nešto što je njene pratioce veoma iznerviralo.

Naime, influenserka je donedavno koristila društvene mreže kako bi promovisala antivakserski stav, međutim, kako stvari stoje, predomislila se, ali ne zbog zdravstvenih razloga.

Zorana se, po svemu sudeći vakcinisala samo da bi mogla da putuje

Nakon što je objavila fotografije iz Pariza, pratioci su je pitali da li se ipak vakcinisala kada ide u Francusku, ali ona nije odgovarala.

Ipak, odgovor je i više nego jasan jer je u ovoj evropskoj zemlji od letos uvedena mera sa kovid propusnicama (što podrazumeva da imate potvrdu da ste vakcinisani sa obe doze ili negativan PCR test ne stariji od tri dana).

U prilog tome govori i video koji je Zorannah objavila na Jutjubu, gde se u jednom kadru jasno vidi papir, odnosno potvrda o izvršenoj vakcinaciji, što su njeni fanovi odmah primetili i objavili putem Instagrama i Twittera.

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci blogerka je izazvala bes javnosti kada je putem društvenih mreža propagirala antivakserski stav. Ona je pitala svoje pratioce da li će pristati da se vakcinišu i zašto hoće/neće. Kada su joj stigli odgovori, influenserka je objavila oko 50 negativnih komentara i svega jedan pozitivan.

- Uglavnom je odgovor "ne". Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje? - napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da je primi.

zoranu otkrio papir za vakcinaciju
screenshoot/instagram 

Potom je na Instagram storiju poručila da zna da je ovim stavom uznemirila mnoge, pa je navela "da jedva čeka da je kontaktiraju da skine ove objave". Nakon toga je snimila i video u kojem detaljno objašnjava zbog čega neće da se vakciniše. Upravo zbog toga su je osudili mnogi fanovi i poručili da se "prodala" zarad jednog putovanja.