Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, često je na meti tviteraša. Zbog toga ni njeno dopisivanje sa nemačkim fudbalerom nije moglo proći neopaženo, a sada je bio dovoljan samo jedan stori da ponovo postane tema prozivki.

I kada ne izjavljuje raznovrsne provale koje su joj mnogi zamerali, Zorana Jovanović se upusti u avanturu promene svog imidža. Znamo koliko obrve imaju moć da promene svačije lice, a blogerka je odlučila da se podvrgne najpopularnijoj tehnici oblikovanja obrva - laminacija.

zorannah
Instagram 

Nakon što je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, pojedini tviteraši su jasno stavili do znanja da im se ne dopada novi izgled blogerke.

- Kakve su ovo kreacije, pitam? - glasio je jedan tvit a potom je usledilo mnoštvo negativnih komentara.

"Izgleda da je obrvarka nešto pomešala, deluje kao da joj je stavila trepavice na obrve. Obrve joj izgledaju kao da će poleteti svakog trenutka", "Paklene", "Noć veštica, neko?", "Neću spavati 3 dana od straha", "Kad je postao trend da se obrve ovako maltretiraju. Obrvice lastavice" - glasili su samo neki od komentara.

zorannah
printscreen/instagram 

Podsetimo, tviteraši nisu ostali imuni ni na činjenicu da se Zorana dopisuje sa nemačkim fudbalerom Berakom Dabanlijem.

"Nadam se da će se napokon skrasiti. Mislim, kao krije ga, a svi znamo o kome se radi. Da želi stvarno da ga krije, ne bi komentarisali slike jedno drugom", "Sad se preselila u drugi klub, naši je neće više", "Jako je suptilna, skoro kao Kortni Kardašijan", "Dobar su par", glasili su samo neki od komentara na Tviteru.

Kako je Zorana nekad izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, printscreen/instagram Zorannah nekad i sad