O blamovima, provalama ali i ljubavnim aferama Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah, neprestano se govori. Modnu blogerku su često povezivali sa mnogobrojnim sportistima, a poslednji u nizu bio je reprezentativac Makedonije, Boban Nikolov.

Iako se pisalo da su Zorannah i Boban u vezi od februara prošle godine, par nikada nije želeo da prokomentariše ove navode. Ipak, poslednjih dana 2020. godine, Zorannah i Boban počeli su da se otkrivaju na društvenim mrežama.

zorannah
Instagram 

Naime, na jednoj od fotografija koje je blogerka postavila, u komentarima, emotikon srca poslao joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem.

Ovoga puta, tviteraši bruje o komentarima na jednoj od poslednjih fotografija na Instagram profilu Zorane Jovanović. Naime, blogerka je pozirala na jednom imanju, u farmericama i beloj "oversized" majici, što je nemačkog fudbalera Beraka Debanlija podstaklo da prokomentariše.

- Mislim da moramo da razgovaramo oko te haljine - glasi komentar Beraka Dabanlija, na šta je blogerka odgovorila:

- I dalje je majica i sada je zvanično moja - odgovorila mu je Zorana, te jasno stavila do znanja da je majicu uzela od fudbalera.

- To ćemo još da vidimo - uzvratio je Berak.

Ovu konverzaciju primetili su tviteraši, te je blogerka ubrzo postala glavna tema ove društvene mreže.

"Nadam se da će se napokon skrasiti. Mislim, kao krije ga, a svi znamo o kome se radi. Da želi stvarno da ga krije, ne bi komentarisali slike jedno drugom", "Sad se preselila u drugi klub, naši je neće više", "Jako je suptilna, skoro kao Kortni Kardašijan", "Dobar su par", glasili su samo neki od komentara na Tviteru.

Ova situacija navela je mnoge da pomisle da su Zorana Jovanović i Berak Dabanli u emotivnoj vezi, posebno zbog toga što je blogerka često putovala u Nemačku.

Inače, Berak Debanli ima 31 godinu, a rođen je i odrastao je u Nemačkoj. Do svoje 18. godine igrao je za manje klubove u svom rodnom gradu Frankfurtu kako bi se fokusirao na školovanje.

Više fotografija fudbalera, pogledajte u galeriji u nastavku:

Print Screen / Instagram Berak Debanli