Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah danas izgleda prilično drugačije od perioda kada je tek započinjala javnu karijeru.

Na tome može da zahvali brojnim estetskim korekcijama koje je imala, a iako je o nekima otvoreno pričala pojedini tvrde da ima i onih koje ne želi da prizna.

Naime, blogerku su raskrinkali njeni pratioci i na Tviteru objavili detaljan opis korekcija koje je imala. Pored silikona u grudima, hijalurona u ustima i licu, što je i sama priznala, Zorannah je po svemu sudeći radila i korekciju nosa, ali i podizanje kapaka.

Na slikama starim deset godina, jasno se vidi da je blogerkin nos dosta veći nego danas kada je vidno manji. Pored toga, više je nego očigledno da je korigovala, odnosno podizala kapke.

Zorannah se našla na meti Tviteraša zbog plastičnh operacija.
Twitter 

U odnosu na ranije, kada su joj oči bile spuštene, zbog čega je imala takozvani "tužan" pogled, danas ima sve popularnije "mačje oči".

"Zašto posle toliko godina i dalje kriješ da si radila nos? Ova dva nosa su nebo i zemlja", "Nema potrebe da kriješ, imamo stare slike", "I ja sam mislila da je ona otvorena knjiga i da ništa ne krije, ali i za kapke tvrdi da nije radila, iako je još očiglednije od nosa", neki su od komentara na Tviteru.

Zorannah drastično je promenila izgled u odnosu na početak karijere.
pritnscreen/instagram 

Inače, kao što je i poznato, Zorannah je nedavno imala drugu korekciju grudi, kada je ugradila broj veće.

- Ne kajem se ni zbog jedene intervenicije koju sam imala. Usne sam radila sa 18 godina, imam i filere u licu. Meni je najvažnije da izgledam lepše nego što sam izgledala - rekla je jednom prilikom Zorannah.

A kako je Zorana izgledala na početku karijere i koliko se promenila poslednjih godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/instagram Zorana Jovanović Zorannah nekad i sad

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!