Znamo koliko popularni filteri na Instagramu imaju moć ulepšavanja i mnogi od nas su se toliko navikli na njih, da ne možemo da zamislimo bilo kakav selfi bez njihovog korišćenja.

Iako postoje loše strane filtera, poput tih da mnoge devojke mogu izgubiti samopouzdanje, poznate dame ih obožavaju i ne libe se da pokažu koji su im omiljeni.

Teodora Džehverović uglavnom koristi retro filtere.
Instagram 

Nebrojano puta nam se učinilo da ih ne koriste i da na fotografijama i snimcima izgledaju sasvim prirodno, ali ako malo bolje obratite pažnju, to je daleko od istine.

Uzmimo za primer Zoranu Jovanović Zorannah koja se zbog preteranog korišćenja filtera nebrojeno puta našla na meti negativnih komentara. Čini se da ona ipak ne mari previše za to, te nastavlja sa svojim objavam u starom maniru... jer njen Instagram-njena stvar.

Zorannh je često bila kritikovana zbog previše korišćenja filtera.
Instagram 

I dok neke od njih rado koriste ove privilegije društvenih mreža, Kalina Kovačević je glumica koja je jednom prilikom apelovala da svako od nas treba da prihvati nesavršenosti.

Anastasija Ražnatović je jedno vreme čak imala i spostveni filter na Instagramu.
Instagram 

Kalina je stavila do znanja da nije ljubiteljka filtera i gotovo ih nikada nije koristila, a jednom prilikom se javno obratila ženama koje ih koriste.

- Ovaj video mi je drag jer hoću da pokažem da možemo bez stida da budemo ono što jesmo, da ne moramo uvek biti doterane i da ne moramo ispunjavati sva očekivanja koji nam je ovaj moderni savremeni život nametnuo. Da ne moramo biti savršene.

Duja Jovanić ne obrađuju slike previše, ali ne krije da voli Instgaram filtere.
Instagram 

Ja nisam savršena i ne moram se svakome ni dopasti niti je to i moguće. Ja živim ovaj jedan jedini život koji mi je dat najbolje što mogu. Budi zadovoljan sobom i raduj se svakom novom danu koji ti je dat. Uživajte u svojoj nesavršenosti - poručila je jednom prilikom Kalina Kovačević.

Kalina Kovačević je izričiti protivnik filtera
Instagram 

Koji su omiljeni filteri naših poznatih dama, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dame s javne scene rado koriste filtere pri obradi slika