Nakon što je putem društvenih mreža odlučila da ženama skrene pažnju da ih Instagram filteri ne ulepšavaju već čine potpuno suprotno o čemu detaljnije možete čitati OVDE, Kalina Kovačević postavila je novu objavu sličnog sadržaja.

Osim videa na kojem izvodi numeru „Zlatni dan“, glumica je u njegovom opisu istakla da žene ne moraju da ispunjavaju sva očekivanja koja nameće, kako kaže, moderni savremeni život.

„Ne znam da li mi je ovaj video drag zato što me je snimala moja starija ćerka Miona ili zato što se u pozadini čuje moja mlađa ćerka Anika dok mi ubacuje svoje igračke u krilo ili zato što pevam pesmu svojim najdražim prijateljima-kolegama iz predstave „Ženski orkestar“, jer ovo je naša pesma“, započela je Kalina a potom dodala:

„A možda mi je ovaj video drag jer hoću da pokažem da možemo bez stida da budemo ono što jesmo, da ne moramo uvek biti doterane i da ne moramo ispunjavati sva očekivanja koji nam je ovaj moderni savremeni život nametnuo. Da ne moramo biti savršene.

Ja nisam savršena i ne moram se svakome ni dopasti niti je to i moguće. Ja živim ovaj jedan jedini život koji mi je dat najbolje što mogu. Budi zadovoljan sobom i raduj se svakom novom danu koji ti je dat. Uživajte u svojoj nesavršenosti“, poručila je Kalina Kovačević.