Svet ne prestaje da bruji o novoj naslovnici magazina "InStyle" na kojoj je Ris Viterspun toliko isfotošopirana da izgleda kao da ima 20, a ne 45 godina.

Činjenica je da lepa glumica izgleda više nego sjajno, i ne, nećemo reći za svoje godine, jer one stvarno nisu merilo ni za šta, ali ovaj potez zaista je naveo sve da se zapitaju - kome i zašto smetaju bore i pore, i kada je i ko odlučio da žene ne smeju da stare?

Ljudi ne prestaju da komentarišu sporne fotografije od momenta kada su se pojavile na mrežama.

"Ko je ovo", "Šta ste joj uradili s licem", "Da li je ovo Ris ili njena ćerka", "Zašto je ovako lepa i prirodna žena ovoliko sređivana u fotošopu", samo su neka od pitanja ispod objave.

I zaista, kada pogledate fotografije, čini se da je zaista na njima osoba koja ima dvadesetak, a ne ponosnih 45 godina. Ris inače i ne spada u one koji preteruju sa programima za ulepšavanje, a godinama je jedna od najglasnijih kada je u pitanju ženska lepota i prirodno starenje.

U ovom slučaju, naravno da niko ne bi zamerio da Oskarovka izgleda makar mrvicu realističnije, ali ovako, stekao se utisak da je u Holivudu najveći greh imati više od 35 godina. 

Koliko je daleko sve otišlo svedoči i to što se oglasila i urednica gorepomenutog magazina, ali njen odgovor izazvao je opšte zgražavanje na mrežama.

Umesto da se izvini i kaže - okej, preterali smo, ili barem da se pozove na dobro poznatu "umetničku slobodu" u narodu poznatu kao "malo smo se zaneli", ona je poručila svima da Ris izgleda drugačije zato što je šminkerima i frizerima "zadato" da bude seksi! Kažu da su jaka šminka i natapirana kosa bili dogovoreni i da ne smatraju da je Ris neprepoznatljiva.

ris viterspun
pritnscreen/instagram 

Naravno da ovakvo objašnjenje "ne pije vodu", a mnogi su na ove reči reagovali sa: "znači bore nisu seksi?", "dokle više pokušavate da nametnete svoju plastičnu lepotu kao prirodnu stvar", "Ris je lepa i bez toga"...

Uostalom, pogledajte kako inače izgleda u galeriji ispod i procenite i sami, da li su preterali sa Fotošopom ili glumica zaista izgleda ovako "plastično" i u realnom životu.

P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, pritnscreen/ instagram Ris Viterspun