Već smo imali prilike da vidimo koliko su deca poznatih kopije svojih roditelja, ali holivudska glumica Riz Viterspun je definitivni pobednik sa svojim naslednicima.

Holivudska glumica Riz Viterspun nedavno je objavila idiličnu porodičnu fotografiju na kojoj pozira sa ćerkom Avom i sinom Dejkonom, a kolika je sličnost između njih govori i činjenica da su fanovima pomislili da su joj to brat i sestra.

Glumica je u opisu fotografije sa svoje dvoje dece i gotovo bez trunke šminke napisala "Bože, tako sam srećna što sam baš njihova majka".

Njihova idilična porodična fotografija je za samo tri dana prikupila više od milion lajkova, a prijatelji i fanovi proslavljene 45-godišnjakinje oduševljeni su njenim mladalačkim izgledom i sličnošću sa ćerkom Avom.

"Izgledaš kao da si im sestra", "Da ne znam da si im mama, mislila bih da si im sestra", "Ti i Ava ste kao bliznakinje", "Predivna porodica", "Oni su tvoje kopije" samo su neki od komentara na fotografiju sa decom.

Ipak, ovo nije jedini slučaj da su fanovi zabezeknuti koliko Ava liči na svoju proslavljenu majku. Jednom prilikom viđena je sa svojim dečkom, a fanovi su pomislili da se radi o njenim roditeljima, jer je sličnost gotovo nerealna.

riz viterspun
Shutterstock 

Riz je majka koja je oduvek negovala odnos sa svojom decom. Cilj joj je oduvek bio da su maksimalno otvoreni jedni prema druga, da ne postoje stege u njihovom odnosu, a ove godine je u jednom intervjuu izjavila da je srećna što su baš oni njena deca.

"Zbog toga želim da zaplačem, zbog te ideje o dugoj konekciji sa odraslom decom. Nikada nisam očekivala da ću imati tu vrstu odnosa kakav imam sa njima, ali sam toliko zahvalna što imam decu sa kojom mogu pomalo da filozofiram o životu i koja mi pomažu da razumem složenost toga šta danas znači biti čovek. Tako da sam zaista, zaista zahvalna što su vi mali ljudi u mom životu. Odrasli ljudi. Sada imam dvoje odrasle dece. To je ludo", rekla je Viterspun.

Inače, Riz je Avu i sina Dejkona dobila i braku sa kolegom Rajanom Filipom, a iz drugog braka sa agentom za talente Džimom Totom ima i osmogodišnjeg sina Tenesija Džejmsa.

U galeriji pogledajte koliko deca slavne glumice zapravo liče na nju:

Instagram Deca Riz Viterspun