Bivši supružnici Rajan Filipe i Riz Viterspun pre nekoliko su dana zajedno proslavili 18. rođendan svog sina Dejkona.

O svemu su se pohvalili i na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji odmah su komentarisali kako su savršeni zajedno i da izgledaju zaista srećno.

"Srećan 18. rođendan našem predivnom, pametnom, talentovanom i osećajnom sinu. Pravi si tračak svetlosti na ovom svetu i vole te svi koji te poznaju.

Ponosni smo što smo tvoji mama i tata. Volim te. Rekao bih da smo napravili dobar posao Riz", napisao je Rajan na svom Instagramu uz fotke s proslave.

riz viterspun sa sinom i bivsim muzem
Instagram 

Na svom se profilu oglasila i slavna glumica.

"Kako se ovo dogodilo? Moj sin slavi 18. rođendan?! Jednog dana se igrao s Pokemonima i pevao pesme Bruna Marsa, a već sledećeg dana je bio viši od mene, sam sprema roštilj i snima pesme sa svojim prijateljima. Srce mi puca od ponosa zbog toga kakav je čovek postao. Srećan ti 18. rođendan Dejkone. Volim te to mjseca, sunca i svih zvezda na nebu", napisala je ponosna mama Riz.

Za Dejkona Filipea svi već kažu kako bi uskoro mogao da postane mnogo veći zavodnik od onoga kakav je njegov otac bio na vrhuncu slave, a ističu i kako je lepotu pokupio s obe strane.

Instagram Dejkon Filipe

Inače, njegov otac Rajan Filipe je prvi suprug Riz Witerspun, a upoznali su se na njenom 21. rođendanu 1998. godine. Nakon što su započeli vezu, rekla je u jednom intervjuu kako ne može biti srećnija s njim, a otkrila je i šta mu je rekla kada ga je prvi put videla.

"Ne znam šta me spopalo u tom trenutku, možda sam bila previše popila. Rekla sam Rajanu da mislim kako mi je on rođendanski poklon. Njemu je to bilo laskavo, a sada kada se setim toga, neverovatno me je sramota", ispričala je glumica.

riz viterspun
screenshoot/instagram 

U roku od godine dana od upoznavanja Riz i Rajan su počeli da žive zajedno na Beveri Hilsu, a delili su i posao. Taman su započeli vezu, a već su se pojavili zajedno i u filmu "Okrutne namere".

Njihova ljubav brzo se razvijala te je Riz ostala trudna pre nego što su stali pred oltar. Par se venčao 1999. godine, a glumica je tad bila šest meseci trudna. Ćerku Avu glumica je rodila tri meseca nakon svadbe, a sina Dejkona nekoliko godina kasnije. Celo vreme se činilo kao da su savršen par, ali 2006. godine objavili su da se rastaju.

Bivši glumački par i danas je u dobrim odnosima zbog dece, a Rajan je presćetan zbog svoje bivše i njenog drugog supruga Džima Tota, s kojim je glumica u braku od 2011. godine. On sam menjao je brojne devojke tokom godina, ali još se nije skrasio.

riz viterspun sa sinom
screenshoot/instagram