Linda Evanđelista bila je jedna od pet najtraženijih modela 90-ih godina, čijoj lepoti su se divili ljudi širom sveta. Njena čuvena izjava "Neću ustati iz kreveta za manje od 10.000 dolara" i dana je prati gde god da krene.

Nakon što je javno na svom Instagramu priznala da je zbog estetskog tretmana sebi upropastila izgled, dan kasnije je na istoj društvenoj mreži objavila fotografiju posvećenu svom 14-godišnjem sinu Avgustinu Džejmsu.

U najnovijoj objavi na Instagramu je podelila stariju fotografiju svog sina koga je dobila iz veze sa francuskim milionerom Fransoa Enri Pinoom, koja je zabeležna na plaži a na kojoj on stoji pored iscrtanog srca u pesku u kojem piše "Avgi + mama".

sin linde evandjeliste
Instagram 

Kad je ove godine u Salma Hajek, supruga Franose Enrija, Lindinog bivšeg muža, objavila fotografiju sa Evanđelistinim sinom u komentarima svi su pisali o sličnosti s majkom Lindom. Javila se i Evanđelista koja je u komentarima koja je ostavila dva srca.

salma hajek i sun linde evandjeliste
Instagram 

Ovo je bila retka prilika da vidimo njenog sina, jer ga je dugo godina krila od očiju javnosti.

Podsetimo, 56-godišnja Linda u poslednje vreme glavna je tema medija zbog tvrdnji da je unakažena nakon retkih nuspojava etetskih zahvata i da će tužiti lekare nakon što su joj u potpunosti uništili izgled.

Posle popularnog zahvata pod nazivom "CoolSculpting", kanadska zvezda razvila je paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva, zvana i PAH (Paradoxical Adipose Hyperplasia). Bivša manekenka nije bila upozorena o mogućim posledicama i riziku pre tretmana.

linda evandjelista danas
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia 

"Zbog ovog zahvata sam razvila paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva ili PAH, pojavio se taj rizik o kojem nisam bila svesna niti obaveštena pre cele procedure. PAH nije samo uništio moju karijeru, već i život. Poslao me je u ciklus duboke depresije, duboke tuge i najniže dubine samoprezira.

Postala sam vuk samotnjak. Ovom tužbom krećem napred i nadam se da ću se osloboditi srama, zato i izlazim u javnost sa ovom pričom. Mnogo sam umorna od ovakvog života", napisala je ona.

Dodala je da je to razlog zašto se povukla iz javnosti.

linda evandjelista
Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia