Sara Džesika Parker u privatnom životu preferira modni stil kao i lik po kojem je najpoznatija, Keri Bredšo iz "Seks i grada". Sara često nosi vedere boje, razne dezene, a cipele obožava.

Sara je veliki ljubitelj cipela, pa tako ima i svoj brend SJP kojim svakodnevno osvaja srca trendseterki, a mnoge žene imale su priliku i da slavnu glumicu zateknu u radnji gde rado pomaže i savetuje mušterije kada je reč o odabiru omiljenog modela.

Sara je nedavno dobila čast da osvetli "Empire State Building" u Njujorku, u plavoj boji u saradnji sa luksuznim brendom nakita "Tiffany & Co", a za tu priliku odabrala je posebnu kombinaciju.

Sara Džesika Parker odevnom kombinacijom najavila dva trenda
MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia 

Svojim odabirom, slavna glumica najavila dva hit trenda za naredni period - odeću u roze boji i mašne na cipelama.

Pa je tako puder-roze plisiranu suknju spojila sa tunikom u istoj boji, sa dodatkom šljokica i srebrnim blejzerom. Na sve to obukla je isto tako sjajni kaput s neobičnim dezenom, a najupadljiviji detalj bile su salonke "Regency pump" sjajnog materijala sa velikom mašnom.

Inače, ove salonke deo su SJP kolekcije, ali još uvek nisu u slobodnoj prodaji, već je neophodno da se naruče.

Salonke su uvek u modi, a model s mašnom je veliki ovogodišnji trend koji će zavladati ulicama u različitim kombinacijama, baš kao i roze boja u svim nijansama - od nežne do električne ciklama nijanse.

Sara je poznata po velikoj kolekciji cipela, a u galeriji u nastavku teksta smo izdvojili samo delić njene kolekcije na kojoj joj zavide mnoge žene:

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kolekcija cipela čuvene glumice