Anđelina Džoli je kraljica minimalizma a to nam je dokazala nedavno kada je snimljena u Njujorku sa ćerkom, 17-godišnja Zaharom.

I dok je Zahara odabrala kombinaciju primerenu svom uzrastu, a koja je uključivala farmerice i bezvremenske starke, u boji kakva je i njena kosa, njena majka, 46-godišnja Anđelina izgledala ješik u dugom crnom kaputu.

Svoje vitke noge dodatno istakla salonkama u nude boji, dok je u rukama držala veliku shopper torbu s potpisom Celine. Inače, shopper torbe u poslednje su vreme postale su veoma popularne, a slavne dame nose ih radije od minijaturnih dizajnerskih tašnica.

Anđelina u slanikama nude boje
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, salonke kojih se Anđelina ne odriče su must have u cipelarniku svake žene. Anđelina uglavnom bira model Ryan Roche, ali se u popularnim high street prodavnicama mogu naći i dosta jeftinije verzije.

Džolijeva je poznata po minimalizmu i klasici koja je uvek u modi
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako su jednostavne cipele, zasigurno luksuzne po dizajnerskoj etiketi, i dalje ostaje zbunjujuća činjenica da jedna od najprestižnijih žena u svetu šou biza iz gotovo nikad ne menja.

Njihov klasišni vajb, kao i mogućnost lakog kombinovanja uz jednostavne ili nešto egzotičnije odevne kombinacije, salonke su uvek pravi primer cipele koja se slaže uz apsolutno sve što zamislite. Pored nude Džolijeva bira i one u crnoj boji, a kako ih kombinuje, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kako lepa glumica kombinuje bezvremenske cipele