Ova zima defitnitivno je bila u znaku glomaznih čizama, ali i još jednog modela koji, po svemu sudeći, svetski džet-set obožava.

U pitanju su Miu Miu krznene čizme koje je prva prošetala naša influenserka Tamara Kalinić na Nedelji mode u Parizu, a sada se za njih odlučila i Kendal Džener.

Međutim, iako je Tamara pobrala sve komplimente i sjajno iznela zimsku kombinaciju, kada je u pitanju manekenka mnogi nisu delili to mišljenje.

Tamara Kalinić prva je ponela Miu Miu krznene čizme.
Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Kendal oko koje se još uvk "lome koplja" zbog bezobrazne haljine koju je nosila na venčanju prijateljice, sada je iznenadila pratioce fotografijama sa zimovanja, što ne bi bilo ništa čudno da uz krznene čizme nije iskombinovala kupaći kostim.

Paradirala je na snegu ističući u prvi plan izvajanu liniju, a iako je objava skupila ogroman broj lajkova, mnogi su bili zgroženi njenim postupkom i pisali da se u poslednje vreme manekenka promenila, te da je poput starijih sestara Kardašijan i ona krenula da se ponaša prvokativnije.

"Gospode, šta je ovo", "Svi smo se ugojili ove zime, ali ona je tu da nam pokaže da je prezgodna", "Ne želim ovo da gledam narušava mi samopouzdanje", "Devojko, šta glumiš", "Čizme i kupaći, e sad sam sve video"... samo je delić komentara ispod Instagram objave.

Inače, Miu Miu duboke čizme od veštačkog krzna bile jedan od mamaca za poglede u editorijalu koje je snimljen za septembarski broj američkog časopisa Elle s Kendal Džener u glavnoj ulozi, ali i među odvažnim street style kombinacijama na nedavno održano Nedelji mode u Parizu na kojem su predstavljeni noviteti za proleće/leto 2022. godine.

Kada je u pitanju Tamara, predimenzionirane čizme od veštačkog krzna čija je cena 1,780 evra u drugi su plan bacile i braon mini haljinu iz iste Miu Miu kolekcije koju je influenserka nosila na Nedelji mode, a na vama je da procenite kojoj pomenuti model bolje stoji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!