Slavne manekenke Kendal Džener, Bela Hadid i Hejli Biber okupile su se nedavno povodom venčanja njihove prijateljice Loren Perez.

Ceremonija se odigrala na plaži u Majamiju, a na dan venčanja manekenke su nosile istu haljinu koja je bila namenjena deverušama.

Poznate dame su blistale u plavim elegantnim haljina, dok su se nešto kasnije presvukle. Popularna influenserka Loren Perez udala se za Dejvida Volcera, a njihovo venčanje okupilo je neke od najpoznatijih žena.

loren i dejvid
Profimedia 

Bela Hadid i Kendal Džener imale ulogu deveruša, a njihova koleginica i prijateljica Hejli Biber takođe je bila među zvanicama.

kendal u plavoj haljini
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S obzirom na to da su manekenke Bela i Kendal bile su deveruše na venčanju,tako su za ovu priliku nosile jednostavne, ali elegantne svetlo plave haljine golih ramena, a romantičnom izgledu na plaži doprinele su i jednostavne, raspuštene frizure. Ipak, kasnije je usledilo presvlačenje, a haljina Kendal Džener privukla je posebnu pažnju.

Niko nije očekivao da će se odlučiti za veoma provokativnu kreaciju sa neobičnim s prorezima preko grudi i stomaka koja je više otkrivala nego što je pokrivala. Ovaj model dolazi iz Mônotove kolekcije za proleće/leto 2022. godine, a Kendal je očigledno rešila da bude zvezda venčanja i obezbedi sebi pažnju uz ovu, nikad provokativniju haljinu.

kendal i hejli
Instagram 

Nakon što je Kendal svoj stajling objavila na društvenim mrežama, mnogi su joj zamerili za preizazovan stajling.

"Zaista previše za takav događaj", "Zamisli da se neko ovako pojavi na venčanju", "Bolje da je došla gola", "Bolje da mi se ne pojaviš na svadbi nego da dođeš ovako obučena", "Ovo je čist bezobrazluk"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Jedno je sigurno - Kendal je uspela da skrene pažnju na sebe.  Kako se vama dopada njen odabir, da li mislite da je preterala? Pišite nam u komentarima.

Instagram Kendal na venečanju