Već smo naviknuti da svaka sezona ponudi neke nove modne trendove, a ovog puta ‘chunky’ modeli čizama apsolutno dominiraju.

Iako se zapravo već nekoliko sezona mogu pronaći na policama omiljenih brendova, moramo priznati da je ovog puta ponuda čizama bolja nego ikada, stoga ako već niste, pravi je trenutak da nabavite svoj model!

Reč je o čizmama koje krasi naglašen džon, kao i neretko predimenzionirana ‘kapica’. Isto tako, mogu se pronaći niske, odnosno gležnjača varijante, kao i one duže do kolena i preko. Što se tiče boja, ove sezone bela se nameće kao 'must have', ali naravno, tu su i nešto zagasitiji tonovi koji sjajno izgledaju u raznim kombinacijama.

cizme do kolena
Instagram 

Mi obožavamo one koje uključuju najdražu zimsku haljinu ili suknju i razigran džemper u kombinaciji sa dobrim kaputom. U ovoj kombinaciji 'chunky' čizme stajlingu daju notu odvažnosti i statement izgleda.

crveni kaput
Instagram 

Kada govorimo o kombinacijama s pantalonama, osim standardnog izbora kao što su farmerke i slični modeli, spomenute modele čizama volimo nositi i s trenerkama, ali i kilote modelima. Isto tako, odlučite li se za upečatljivu varijantu do kolena, kombinacije koje uključuju zanimljive čarape i zimske šortseve ili suknje od tvida, sigurno će privući baš svu pažnju.

U galeriji možete se inspirisati za sledeću kupovinu najlepšim modelima koje smo izabrali:

screenshoot/pullandbear.rs Glomazne čizme iz ponude u Srbiji