Da li postoji žena koja je ikada rekla da joj ne treba nova odeća ili obuća? Svi mi želimo da pratimo modne trendove i nikad nećemo reći da smo umorne i da ne možemo ići u šoping.

Visoke čizme do kolena su veoma u fokusu ove sezone, a ne čudi i što važe za jednu od najseksepilnije ženske obuće kada ih nosi i Sofija Milošević.

sofija milosevic u kratkoj haljini i cizmama do kolena
Instagram 

One čine da kombinacija izgleda trendi, otmeno, elegantno, ali i seksi. Ni trudnoća, koju je Sofija Milošević ekskluzivno otkrila za novembarski broj Elle magazina, je ne sprečava da nosi visoke potpetice.

Naša manekenka Sofija Milošević obožava čizme do kolena, a nedavno je ponela model od krokodilske kože koji je doneo poseban vajb i sjaj monohromatskom crnom outfitu.

sofija milosevic u cizmama do kolena i kratkoj crnoj haljini
Instagram 

Ove čizme možete upariti sa mini suknjama i haljinama, šortsevima ili uskim farmerkama. Sofija je izabrala korset haljinu koja je istakla njenu vitku figuru i ženstvenost.

Osim perfektnog modnog pogotka, čizme do kolena su odličan izbor jer drže noge toplim tokom hladnih jesenjih i zimskih dana i daju seksi vajb kada se nose sa mini haljinom.