Luka Jović svetski je poznat fudbaler, a bije ga i glas da je veliki džentlmen, što nije ništa čudno ako se uzme u obzir da je veoma vezan za svoju stariju sestru sa kojom je odrastao i koju čuva kao malo vode na dlanu.

Milijana Jović nije neko ko voli da se eksponira u javnosti, ali je svom bratu ogromna podrška.

Svojevremeno se u medijima pisalo i da je bolovala od leukemije, što je potreslo čitavu porodicu Jović koja se borila protiv opasne bolesti zajedno sa njom, svim snagama.

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je fudbaler svojevremeno, prenose domaći mediji.

miljana jovic bolovala je od leukemije
printscreen/instagram 

Na svu sreću, sestra Luke Jovića se uspešno izlečila od opasne bolesti i konačno počela da živi život normalno, kako i zaslužuje, a fudbaler je jednom prilikom otkrio kako je izgledao trenutak kada su saznali da je Miljana konačno zdrava.

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - govorio je Luka tom prilikom.

milijana jovic
printscreen/instagram 

Danas je Milijana zdrava i zaljubljena, a sudeći po fotografijama preselila se iz Bijeljine u Beograd. Takođe, veoma je vezana za svoje sestriće, Lukine sinove, Davida i Alekseja, te sa njima neretko provodi vreme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta:

pritnscreen/ instagram Sestra Luke Jovića