Sofija Milošević i Luka Jović uživaju u ljubavi, a iako je njihova veza veoma skladna manekenka ne krije da povremeno dođe do trzavica i to zbog jedne stvari.

 - Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije - rekla je Sofija za Informer.

- Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: "Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš", i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim - dodala je ona.

sofija milošević
ATA Images/Antonio Ahel 

- Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo nikako u gradu - zaključila je Sofija.

Podsetimo, Sofija i Luka pre deset meseci postali su roditelji dečaka Alekseja, a manekenka se našla na udaru kritika zbog svog fizičkog izgleda nakon porođaja.

Po mišljenju mnogih brzo je smršala, a tada je rekla da veruje da je ključ i u tome što doji bebu, te da se nije pridržavala nikakve dijete, niti je opterećena time.

printscreen/instagram Sofija Milošević trenutno odmara u Palma De Majorci sa svojim emotivnim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem i sinom Aleksejom, a na instagramu je podelila svoja izdanja u kupaćem kostimu i oduševila sve linijom.