Sofija Milošević jedna je od naših najlepših i najzgodnijih manekenki. Nebrojeno puta bila je na listama najlepših žena, a šetala je svetskim pistama i radila za najpoznatije brendove današnjice.

Sa druge strane, pored poslovnih uspeha imala je sreću da se ostvari i na ljubavnom polju, te je u mirnu luku uplovila sa fudbalerom Lukom Jovićem kome je pre samo devet meseci rodila sina Alekseja.

Sofija je nedavno otvorila i svoj modni atelje, a sada je rešila da napravi mali predah i otputuje sa porodicom u Palma De Majorku kako bi napunili baterije za predstojeći period.

Lepa manekenka aktivna je na mrežama, a sada je podelila snimke na kojima je u minijaturnom kupaćem kostimu koji joj je savršeno pristajao. U prvom planu su bile njene duge zategnute noge, vitak struk bez grama viška, ali i lepo i negovano lice bez šminke.

sofija milosevic u kupacem kostimu
printscreen/instagram 

Pozirala je ispred ogledala i menjala poze, kako bi figuru snimila iz svih uglova, a prizor je oduševio njene obožavatelje koji su joj udelili pregršt lepih reči.

sofija milosevic trenutno je u palma de majorci
printscreen/instagram 

Podsetimo, pre nekoliko meseci, manekenka se našla na meti kritika jer je, po mišljenju mnogih, brzo smršala, a tada je rekla da veruje da je ključ i u tome što doji bebu, te da se nije pridržavala nikakve dijete, niti je opterećena time.

Sa druge strane, Sofija jeste bila aktivna u teretani, a tome se najviše i radovala nakon što je Aleksej malo porastao, a vežbanja se, kako stvari stoje ne odriče ni na odmoru, jer je podelila fotografiju nakon treninga sa svojim izabranikom Lukom.

sofija se ne odriče vežbanja ni dok je na odmoru u palma de majorci
printscreen/instagram 

Više je nego evidentno da za ovakav izgled vredi malo se i pomučiti i oznojiti u teretani, te su u ovom slučaju komplimenti tipa: "prelepa si", "boginjo", "kako je moguće da si tako predivna", "ja ne znam zgodniju ženu od tebe", "jednom manekenka, uvek manekenka"... ispod njene poslednje objave apsolutno zasluženi, a još neka njena izdanja u kupaćem kostimu i kako izgleda na odmoru sa Lukom pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Sofija Milošević trenutno odmara u Palma De Majorci sa svojim emotivnim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem i sinom Aleksejom, a na instagramu je podelila svoja izdanja u kupaćem kostimu i oduševila sve linijom.