Prelepa manekenka Sofija Milošević pozirala je za naslovnu stranu novog broja magazina "Elle" i ekskluzivno u intervjuu otkrila da sa svojim izabranikom Lukom Jovićem, očekuje drugo dete.

Osim toga, Sofija je u intervjuu za Elle govorila o majčinstvu, životnim prioritetima i najbolnijim trenucima u procesu građenja samopouzdanja, što možete pročitati u novom broju koji će se od sutra naći u prodaji na kioscima širom Srbije.

sofija milosevic
Instagram 

- Nisam mogla da dočekam da podelim ove lepe vesti sa nama! Kada sam počela da se bavim modelingom i kada sam prvi put otišla u Nujork, moj prvi modni intervju bio je upravo za Elle magazin i jako sam ponosna što sam sada prva trudnica na njihovoj naslovnici - poručila je Sofija na svom Instagram profilu, a potom su usledile mnogobrojne čestitke.

Manekenka je u jednom delu intervjua otkrila da će roditi još jednog dečaka.

Čekaš još jednog dečaka. U kakvom svetu želiš da raste i koje vrednosti želiš da mu usadiš?

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija i dodala:

- Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe.

Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti.

Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima.

Podsetimo, Sofija Milošević i Luka Jović zajedno su oko dve godine, a par se verio u Italiji. U septembru prošle godine, Sofija je donela na svet dečaka Alekseja.

sofija milosevic
Instagram