Jedna od naših najlepših manekenki Sofija Milošević nedavno je emotivnom objavom otkrila da čeka drugo dete sa svojim partnerom Lukom Jovićem.

Par je zajedno oko dve godine, verili su se u Italiji, a u septembru prošle godine, manekenka je na svet donela njihovo prvo dete, dečaka Alekseja.

Iako je u drugom stanju, Sofija vredno radi, a svoje pratioce često oraduje kako poslovnim projektima, tako i porodičnim snimcima. Međutim, do sada javnost nije mogla da vidi njenu majku koja se retko pojavljuje pred kamerama.

sofija milosevic jednom je pokazala fotografiju majke
screenshoot/instagram 

Jedini put kada smo mogli da vidimo ženu od koje je nasledila lepotu bilo je pre godinu dana, kada ju je "na kvarno" fotografisala, a potom fotku okačila na stori našalivši se:

- Reakcija moje majke kada želim da se fotografišem sa njom. Ona to mrzi. Volim te, mama - napisala je manekenka uz fotografiju koju možete videti u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Sofija Milošević

Pratioci su saglasni da je Sofija lepotu nasledila upravo od nje, te da je na nju "povukla" i svetliju kosu, okruglo lice i prozirno plave oči.

Inače, njena majka bila je ključna figura koja joj je pomagala dok se tek privikavala na roditeljstvo, a naročito nezgodan zadatak sigurno joj je bio da izbegne medije i paparace dok su Sofija i Luka bili u središtiu njihovog interesovanja odmah nakon rođenja sina.