Odevni komad koji od ranih 2000-ih nismo mogli zamisliti niti u jedno stylish outfitu vraća se na velika vrata!

Reč je o prsluku, ali komadu koji se može nositi sam za sebe kao top, ali i preko košulje ili majice, a dolazi u najrazličitijim varijantama, na kopčanje, pleteni…

Modna biblija Vogue najavila je grandiozan povratak prsluka u 2022. godini, a uvek šik američka manekenka i pripadnica Kardašijan klana, Kendal Džener, sve češće ga uvrstava u svoje kombinacije.

Kendal Džener sve češće nosi pletene prsluke kao topove.
Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Veliki povratak prsluka modni stručnjaci najavljuju već neko vreme, a iako je u ovoj godini znao biti viđen na fashion devojkama širom sveta, njegova dominacija u kolekcijama se prema američkom Vogue-u očekuje u 2022. godini.

Radi se o vrlo praktičnom komadu koji se može kombinovati na bezbroj načina i uklopiti u outfit za svaku priliku, radilo se o kombinaciji za svakodnevne ili ipak glam prigode.

Kendal Džener pridonosi popularnosti prsluka koje sve češće uklapa u svoje kombinacije.
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Američka manekenka i zvezda rijaliti šoa "U korak sa Kardašijanima" 26-godišnja Kendal Džener, odavno je potvrdila svoj status modne ikone, a u poslednje vreme aktivno pridonosi popularnosti prsluka sve češće ih uklapajući u svoje kombinacije.

Za one koji planiraju da trendi prsluk dodaju na šoping listu za sledeću kupovinu, donosimo inspiraciju za kombinovanje po uzoru na svetske influenserke.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Svetske trendseterke potvrdile su svoj status modnih ikona uključujući prsluke u svoje svakodnevne kombinacije.