Stigli su ozbiljno hladni dani, ali, iako se ove godine nosi elegantija odeća nego prošle, i dalje su u trendu modeli koji udobnost stavljaju na prvo mesto.

Zimski stajlinzi savršeni su kad ih nadopunjuje odgovarajući kaput, baš kao i topli modeli jakni koji poslednih sezona poprimaju veliku popularnost u modnim krugovima.

Verujemo da u hladnim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan hladan dan koji vrtoglavom brzinom pada u minus?

Ipak, i počeci proleća znaju da budu nezgodni kada su promenljive temperature u pitanju, te i tu imamo favorita.

Naravno da izbor neophodnog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u trendove jakni, te odabrali naših top 3 koji će obeležiti 2022. godinu.

1. Kožna bomber jakna

Tokom prošle sezone apsolutni favorit je bila zimska crna kožna bomber jakna koju je prva proslavila Hejli Biber. Mogli smo videti da se pomenuta jakna lako kombinuje sa svim stvarima, a obzirom na njenu masivnost čini se i veoma udobno i toplo.

Hejli Biber u kožnoj bomber jakni koju žele mnoge devojke
Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

2. Jakna sa krznom

Ukoliko vam je teško da postignete trendi autfit u hladnim mesecima, ne brinite - trendseterke su na vrh liste najmodernijih jakni sezone izdvojile kratku jaknu sa krznom sa unutrašnje strane. Sećate se? Sigurni smo da da, jer jedno vreme je bilo nemoguće skrolovati Instagramom i naići na neki drugi trendi model. Mogu se pronaći u više varijacija, duže, kraće, ali hit su oni skoro pa crop modeli.

Jakna sa krznom je dovoljan komad koji svaki stajling podiže na viši nivo.
Instagram 

3. Štepane jakne

Kada temperature za koji mesec malo otople, štepane jakne stupaju na modni tron opet. Prošle godine osvojile su modne influenserke, a high street brendovi su ponudili velik izbor trendi modela koji se lako kombinuju. Prošiven jakne su nesumnjivo stvorene da podignu baš svaki stajling ove sezone, a to nas uveravaju i uticajne devojke sa Instagrama.

Štepane jakne stupaju na modni tron kada temperature padnu.
Instagram 

U galeriji pogledajte još modela pomenutih jakni koje će pokoriti trendove jakni u 2022. godini:

Instagram, Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Top 3 modela jakni koje će obeležiti 2022. godinu priželjkuju sve žene.