Ukoliko vam je teško da postignete trendi autfit u hladnim mesecima, tu su poznate trendseterke koje nam daju nepresušnu inspiraciju i motivaciju da u tome uspemo.

Ne morate da brinete da li je napolju temperatura ispod nule, jer ukoliko nabavite neku od najtraženijih jakni ove sezone, bićete stilizovane, a ujedno i ušuškane u toploti.

Mima Zečević sjajno kombinuje najtraženiji model jakne ove sezone.
Instagram 

Nedavno smo imali prilike da vidimo kako Anastasija Ražnatović nosi jedan od ovih modela, a ovoga puta smo izdvojili autfite koje je iznela blogerka Mima Zečević.

Mima nosi ležernu eleganciju, najčešće je vidimo u blejzeru i dobro krojenim pantalonama, ali kada temperature padnu, glavni odevni komad svakog našeg autfita postaje jakna.

Mima je na Instagramu prikazala dva modela - jednu za žene koje vole da budu ženstvene i po snegu, kao i jednu za one koji ipak preferiraju sportska izdanja.

Ako više volite ženstvenost

Ukoliko su vam se smučile glomazne i pufnaste jakne, kao i kaputi u kojima je prehladno, modni kompromis bi bila kožna jakna postavljena toplim krznom.

Donosi dašak bunta u svaki autfit i izgleda spektakularno, a Mima ju je kombinovala sa midi crnom haljinom i čizmama.

Ako više volite ležernost

To što vam je komfor na prvom mestu, ne znači da uvek treba da nosite trenerke. Mima je pokazala kako krznena jakna sportskog dizajna može da "podigne" vaša svakodnevna izdanja.

Odabrala je široke kožne pantalone, rolku i čizme za udobnu, ali veoma modernu kombinaciju. Ovakav model jakne dobro izgleda i uz pantalone, a uz haljinu će napraviti odličan kontrast.