Iako smo sigurni kako ste već nabavili nove stajliš komade jakni ili kaputa, sigurni smo da vam nije promakao ovaj model koji i Instagram odobrava.

Za oko je zapela brojnim trendseterkama jedna efektna jakna koja je ujedno i vrlo topla pa samim time možete biti sigurni da je reč o sjajnom zimskom ulovu koji se isplati imati u svojoj kolekciji!

jakna sa krznom
Instagram 

Naime, reč je o kraćem modelu poznatog španskog brenda koji je izrađen od veštačke kože, a krasi ga efektno belo krzno koji je definitivno highlight ovog modnog komada.

Isto tako, ova jakna je lagano predimenzionirana, a zapravo je sjajno što taj efekat u potpunosti možete prilagoditi željama birajući svoju ili pak jednu veličinu ‘dole’. Nama je ova jakna ukrala pažnju zato što se tako dobro kombinuje s farmericama, donjim delom trenerke i sličnim basic komadima pritom im dajući jednu potpuno novu statement modnu notu koja sigurno neće proći nezapaženo.

jakna sa krznom
Instagram 

Naravno, ovaj divan model nosimo i u kombinaciji sa suknjama i haljinama, a ne libite se ni da mu podarite ličnog stila. Stoga, ukoliko tražite novu ‘it’ jaknu sezone u kojoj nećete proći nezapaženo, ovaj model ispuniće baš sva očekivanja.

U nastavku teksta pogledajte kako je kombinuju poznate trendseterke:

Instagram Jakna sa krznom