AKSESOAR KOJI ĆEMO SVUDA VIĐATI OVE ZIME: Điđi Hadid ga je neprimetno ušunjala u vodeće trendove

Điđi Hadid obožava ovu ne tako tradicionalnu kapu, koja je jedan od glavnih trendova ove zimske sezone.

Tragate za najboljim crvenim ružem, ali drogerijskog ranga? Imamo 3 preporuke koje će vam pomoći u potrazi.
Instagram 

Ove zime obožavaćemo mekane kapute i džempere, a po mišljenju Điđi Hadid i krznene kape. Ovaj živahni trend zaživeo je među modnim devojkama prošle zime, a ove sezone postaje jedan od glavnih trendova u modnim dodacima.

Krzneni šešir je zimska, toplija verzija "bucket hat-a" - koji dobro pristaje uz glavu, a sa kraćom ivicom predstavlja nosivu verziju šešira za pecanje. Zbog toplog materijala, odlična je zamena za klasičnu kapu, koja istovremeno izražava smelost i modnu svest.

djidji hadid nosi krzneni sesir
TABLOIT.IT / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U ovogodišnjoj zimskoj sezoni fokus je na unošenju boja u monohromatske stajlinge, što se može postići odabirom živopisnih modnih dodataka. Pored torbe koju poseduje i Kejt Midlton, Điđi izdvaja krznenu kapu u živopisnijim bojama je predstavlja inovativan dodatak jednobojnim stajlinzima za ovu zimu.

Krzneni šešir je svestran modni dodatak.

Điđi Hadid je svojim stajlinzima u poslednjih mesec dana pokazala da uprkos tome što je upečatljiv, ovaj aksesoar je poželjan u svim situacijama.

djidji hadid nosi zutu krznenu kapu
Veronesi /=\ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kombinovala ga je sa klasičnim kožnim blejzerom i tako ulepšala poslovni look, a omiljeni dodatak joj je kada kombinuje uz opuštenije stajlinge za put.

Pokazala je i da takav šešir može da bude sasvim svakodnevni modni dodatak – u bež verziji, koja u prvi plan ističe pletenu teksturu sa dodatkom mekoće, a gotov je neprimetno unela ovaj trend među vodeće.

U galeriji pogledajte kako nosi svoje omiljene kape koje ćemo viđati svuda ove jeseni:

Instagram, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Krznena kapa Điđi Hadid

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši