Jesen se ne može zamisliti bez dobrog kaputa, pa zašto onda ne biste izabrali nešto u čemu ćete i izgledati dobro i biti zaista drugačiji, a u isto vreme čime ćete podržati radove domaćih dizajnera.

Budite uvereni da ovi modeli mogu da stanu rame uz rame sa najvećim svetskim brendovima, a samo je na vama da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil. 

PaspulWear

Brend koji možete naći u Belgrade design district-u, u Klasa radnji. PaspulWear su sjajni dugački vuneni kaputi, uglavnom sa pojasom i V izrezom.

Lipa

Još jedan brend koji se može naći u Klasi, ali naravno i online. Iako u ponudi prvenstveno imaju haljine, bluze i aksesoar, Lipa nudi i koloritne kapute od svlie, viskoze i tafta.

Šnajder

Vuneni kaputi i bomber jakne pravi su šik komadi kojima nećete moći da odolite. Ne bez razloga. 

Nevena Kragić

Ljubitelji avangarde obožavaće nestvarne kreacije Nevena Kragić. Obratite pažnju i na njene kožne jakne jer garantujemo da će vas raspametiti.

Dragana Ognjenović

Ukoliko imate malo veći budžet na raspolaganju, te želite pravu malu investiciju da uložite u kupovinu kaputa/mantila, komadi Dragane Ognjenović su idealni za to. Sofisticiranost, minimalizam i kvalitet.

Ana Ljubinković

Zbog njenih kaputa osetićete se poput Alise u zemlji čuda. Možda ovako nešto nije za svakoga, ali jedno je sigurno - nema šanse da vas ne primete.

Jovana Marković

Svi komadi naše afirmisane dizajnerke odišu kosmopolitskim vajbom. U kaputima i mantilima Jovane Marković osećaćete se kao da hodate Njujorkom.