Stvaranjem kombinacija od ključnih komada jesenje garderobe zaista sam uspela da skratim vreme jutarnjeg spremanja na samo 30 minuta. Ovo je sjajno iz mnogih očiglednih razloga, od kojih je jedan to što mogu duže vremena da provedem u toplom krevetu.

Bez obzira da li ostajete kod kuće, odlazite u kancelariju ili jednostavno jurite sa obavljanjem poslova, postoji nekoliko ključnih elemenata koji zimskom radnom outfitu trebaju kako bi bio topao i praktičan. Međutim, često čujem da se mnogi pitaju, možete li i dalje izgledati dobro? O, da! A to ćemo vam danas i dokazati, suženim izborom na osam ključnih komada zimske garderobe koje stalno ponavljam i za koje znam da će me zagrejati bez obzira na koji me put dan nanese.

U nastavku pogledajte stylish zimsku garderobu koja će vam toliko olakšati jutarnju rutinu, ali i život.

Svetla trikotaža

Iako se možda želite držati neutralnih tonova za sve ostale komade, što se tiče krupnog pletiva, možete sebi priuštiti efektniju nijansu. Isprobajte zelenu, ljubičastu ili žutu boju kako biste svojoj odeći dali malo života.

jesenja kombinacija
Instagram 

Rolka od kašmira

Rolka od kašmira je vrhunski svestrani zimski komad. Možete ga nositi ispod haljine, kaputa, pletenog prsluka, a odlično ide i uz midi suknje.

jesenja kombinacija
Instagram 

Beretka

Beretke su se vratile prošle zime, a mi smo sigurni da su sada ovde da ostanu zahvaljujući Emili u Parizu. Očigledno se i uticajni ljudi se slažu sa tim.

jesenja kombinacija
Instagram 

Pletene haljine

Zima ne znači da morate odbaciti haljine. Preporučujemo ulaganje u pletene haljine koje će vam pružiti udobnost bez kompromisa po pitanju stila.

pletena haljina
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kaput u kamel boji

Smatrajte ovo svojom najvećom kupovinom. Zimski kaput koji volite možete nositi skoro šest meseci u godini (što je neverovatno po ceni po nošenju). Ipak, znajte da ne dolaze svestranije od kamel nijanse.

kaput u kamel boji
Instagram 

Puff jakna

Puf jakna je praktična za zimu, posebno kada mnogi od nas možda žele druženje na otvorenom. Nosite zajedno sa glomaznim čizmama i kapicom za udoban zimski izgled.

puf jakna
Pedrovirus / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Midi suknja

Midi suknje su jednako neophodne za zimu kao i za toplije mesece. Lake su za kombinovanje, a svaki outfit učine ženstvenim.

midi suknja
Instagram 

Glomazne čizme

Zimske čizme moraju da ispunjavaju ove tri stvari: da stopala čuvaju toplim, da ne klize i da izdrže sve vremenke nedaće. Glomazne čizme svakako ispunjavaju svaka od ta tri zadatka.

jesenja kombinacija
Instagram